Nuffnang

Monday, November 10, 2014

Hantaran Supplement Shaklee untuk Si Raja Sehari

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Ini idea BERNAS!
Apsal masa 3 tahun lepas tak terfikir pon nak buat camni kan? Dari bagi benda merepek baik bagi yang tersayang Supplement. Dua-dua dapat manfaat dan kebaikan. Dua-dua dapat kesihatan yang terbaik.

Anda buntu nak letak ape lagi dalam senarai hantaran anda? Apa kata anda masukan supplement Shaklee sebagai salah satu senarai hantaran anda, Menarik bukan?

Tak tahu nak letak supplement ape? Kepakaran fa kan dalam bidang makanan tambahan atau supplement, PM je fa, fa boleh suggestkan mana yang terbaik untuk anda si Raja Sehari!

Nak lagi menarik? Anda boleh pilih mana-mana supplement yang anda suka atau pilih salah satu daripada pakej yang fa tawarkan. Anda boleh Whatsapp untuk dapatkan supplement Shaklee anda mengikut budget anda.

Pakej A : Untuk Perempuan (Set Kecantikan + Tenaga)
ESP
B-Complex
Vitamin C

Pakej B : Untuk Perempuan (Set Kesuburan + Kesihatan Dalaman Wanita)
GLA
Alfalfa
B-Complex

Pakej C : Untuk Perempuan ( Set Kulit Cantik + Tenaga)
Collagen Powder
ESP

Pakej D : Untuk Perempuan/ Lelaki (Set Skin Care)
Enfuselle @
NutriWhite

Pakej E : Untuk Lelaki (Set Tenaga Tambahan + Kesihatan )
Vitalea
CoQ Health

Pakej F : Untuk Lelaki (Set kesuburan + Tenaga)
Zinc
Vitamin E

**Klik pada supplement untuk terus ke LINK

Sekadar Idea
Nak lagi MENARIK? Fa offer untuk 10 orang terawal yang PM fa, fa akan beri pakej ISTIMEWA Gubahan Hantaran mengikut Tema anda!

Offer ni hanyalah untuk mereka yang berada di sekitar lembah klang atau yang berdekatan dengan Sri Petaling dan sekitarnya.

Tempahan hendak lah dibuat sekurang-kurangnya 2-3 bulan sebelum majlis.

PM/WhatsApp untuk temujanji

Semoga Supplement Shaklee dapat beri kesihatan untuk anda Suami Isteri- InsyaAllah :)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...