Nuffnang

JANA PENDAPATAN


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM68.90 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) FARAH 012-3841916 untuk keterangan lebih lanjut. ID 949399 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM68.90 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.60 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda..
=Keahlian Seumur Hidup

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee.
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau tidak wajib membuat pembelian untuk kekalkan keahlian.

Apa kelebihan menjadi ahli?
- Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
- Setiap belian, anda akan dapat point dan point terkumpul akan di bayar dalam bentuk cash sebagai bonus untuk anda. Seronok kan? Membeli dan dapat bonus cash. Siapa nak bagi?
- Jika rajin berkongsi, dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
- Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh erna melalui blog tertutup khas untuk ini.
- Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

JOM SERTAI TEAM KAMI!!

Saya sedang mencari 4 orang yang ingin menjadi ahli keluarga bisnes Shaklee saya. Seronok tau bisnes tanpa perlu modal yang besar, tak perlu simpan stock, tak perlu susah fikir untuk pos. Pertengahan bulan, bonus masuk ke acc bank kita.
Bisnes Shaklee memang berbeza. Kalau nak tahu, jom bersama saya dan rahsia akan dikongsikan bersama anda.

Cuma RM79.50 (termasuk pos ke Semenanjung) & RM90.10 (termasuk pos ke Sabah/Sarawak). untuk pendaftaran. Keahlian adalah seumur hidup. Best kan? Tak perlu renew keahlian.
Income boleh dapat sekecil 2 angka..Kalau rajin dan ikut tips rahsia saya beri dah tentu boleh dapat income 4-5 angka.. Dari tak dapat apa main FB dan online saja...Kannn???

For Query| Order| Consultation..leh pm/ wassap saya..
Saya serius ingin bantu anda yang ingin dapatkan side income.

FARAH NUR ZAHIRAH ♡ 012-3841916
Shaklee Independent Distributor : 949399
012-3841916 [PM/SMS/ Whatsapp]

Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA KEJAYAAN kami yang tidak terdapat di mana-mana….GROUP….

Bimbingan OFFLINE - Coaching, Kelas bimbingan disediakan dan kami juga mengadakan Misi Road Tour ke setiap negeri di Malaysia.

Kami hanya memilih yang TERBAIK untuk bersama kami. Jika anda adalah yang TERBAIK, jom sertai kami!!!! kerana anda bakal JUTAWAN Shaklee berpendapatan 5angka…

Shaklee menjadi pilihan kerana?
1- Halal
Ini adalah sangat penting untuk kita yang beragama islam. Isu halal atau haram sesuatu produk memang perlu dititik beratkan. Jika anda ragu-ragu, boleh semak di http://www.halal.gov.my/v3/

2- Antara Syarikat Vitamin yang Lama di Pasaran.
Penghasilan produk SHAKLEE adalah dengan menggunakan produk semulajadi yang sememangnya selamat untuk pengguna. Erna sendiri telah dapat kesan yang baik hasil daripada pengambilan vitamin secara teratur.

3- Harga Produk yang Berpatutan Setanding dengan Kualiti.
Bagi anda yang sangat mementingkan kualiti, ini adalah produk terbaik untuk anda. Pada asalnya kita akan rasa produk ini mahal. Tapi, jika kita dah makan vitamin SHAKLEE dan dapat kesan yang memang terbaik, kita akan rasa harga vitamin ini sangat murah jika nak di bandingkan dengan kualiti serta kesan baik yang kita perolehi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...