Nuffnang

ABOUT ME


Siapa di sebalik Finurzcreations?
Hi korang, Saya Farah. Lebih mesra dengan panggilan Fa.

Seorang Ibu kepada Airis NurZulaikha & kewujudan Blog ini bertujuan untuk berkongsi cerita suka, duka pengalaman 1st time mommy yang mengambil keputusan untuk fully breastfeed puteri sulung sehingga 2 tahun. Memilih untuk jaga & besarkan sendiri Airis dan fokus pada keluarga. Happy tau bila lihat sendiri & lalui sendiri proses tumbesaran anak depan mata. Suka masak walaupun takpandai masak. Suka buat kuih walaupun tak pernah jadi. Suka benda-benda yang cabar kreativiti sendiri walaupun tak berapa nak kreatif.

Blog perkongsian tentang tips penyusuan, resepi & macam-macam lagi. Anda 1st time mommy jugak? Boleh je nak kongsi pengalaman dengan fa, share your journey of breastfeeding story dengan fa, kongsi resepi bayi anda dengan fa. Mesti seronok kan?

Seorang workaholic yang mengambil keputusan untuk menjadi  WAHM (Working at home mom) dah fokus pada keluarga & bisness online. Pernah mengambil tempahan buat hantaran & bunga telur. Pernah ada branding tudung sendiri (tapi stop sementara sebab fokus pada kerja masa tu)Memilih Shaklee sebagai punca pendapatan sampingan & terus menjadi pendapatan tetap sampai sekarang. Kenapa? Sebab fa jatuh cinta dengan keberkesanan & keistimewaan Shaklee itu sendiri. YES! Diri Fa ialah testimoni sebenar Set Kesuburan, Set Hamil, Set Penyusuan, Set Berpantang & Set Slimming Shaklee. Sampai ke hari ni masih setia dengan Shaklee. Alhamdullilah

Kalau anda seorang yang pentingkan gaya hidup sihat, pentingkan kesihatan,  inginkan 1 produk kesihatan/  supplement untuk diri anda dan keluarga anda, pilih lah Shaklee kerana ianya 100% Organik, Berkesan, Halal dan Terbaik!

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Semoga segala sharing dalam ni dapat dimanfaatkan & diguna pakai untuk semua. Jangan lupa Follow/Like Blog & Page fa ye. Jangan malu-malu komen diruangan yang isediakan & tinggalkan jejak anda di shoutbox fa ye.

Sharing Is Caring !


Independent Distributor : ID 949399
www.finurzcreations.blogspot.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...