Nuffnang

Friday, March 3, 2017

Update Contact Number

Lama sungguh tak jenguk blog ni. Sibuk menguruskan bisness Homemade Balm Auroma Scents :) . Fa nak beritahu yang fa dah tukar contact no ye. Jadi anda yang nak beli Shaklee atau anda yang loyal customer fa yang memang tegar membeli Shaklee dari fa boleh wassap fa dekat 

011 1018 1916

Jadi anda boleh update contact no dari no 012-384 1916 ke no baru macam kat atas tu ok :)

Fa update sekali promosi Shaklee bulan ni iaitu LECITHIN BUY 1 FREE 1* selagi stock masih ada.

untuk pembelian balm @ Auroma Scents anda boleh ke blog link ini ye ---> http://namaakufazahirah.blogspot.my/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...