Nuffnang

Monday, April 18, 2016

Supplement AntiPenuaan yang Sedap & Berkhasiat!

Memandangkan bulan ni bulan LAST untuk YES PACK dan LAST untuk TWINPACK VIVIX Shaklee fa nak share banyak-banyak tentang VIVIX ni kenapa anda patut beli untuk mak ayah & diri sendiri.

Anda seorang yang tak suka kan supplement?
Anda tak suka atau tak boleh nak telan supplement banyak-banyak?
Anda jenis susah nak konsisten makan supplement?
Anda ada sejarah keluarga yang ada penyakit kronik, jantung, diabetis etc?
Anda nak satu supplement yang menjaga kesihatan menyeluruh?
Anda nak mulakan jaga kesihatan badan anda?
Anda nak cari supplement antipenuaan?
Anda seorang perokok tegar?

Ni antara soalan dari banyak-banyak soalan dan jika jawapan anda YA pada antara soalan kat atas ni maknanya VIVIX lah yang patut anda ambil. 

Antara Kelebihan/manfaat Vivix ialah :
đź’śMenggalak penuaan yg sihat
đź’śMembantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
đź’śMengurangkan risiko penyakit jantung
đź’śMengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
đź’śMeningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
đź’śMengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
đź’śMembantu dlm proses penurunan berat badan
đź’śMenyokong kesihatan mata
đź’śMeningkatkan kesihatan imum badan
đź’śMenggalakan kesihatan keseluruhan


Vivix berbentuk cecair berwarna merah gelap yang dihasilkan dari Anggur Muscadine (Muscadine Grape) yang dikenali sebagai Super Grapes kerana saiznya yang boleh membesar sehingga sebesar BOLA GOLF!

Anggur Muscadine

Shaklee menggunakan keseluruhan buah anggur; kulit, isi & bijinya kerana:-
✔ Anti oksidan & phytonutrients yang tinggi dalam kulit anggur
✔ Kandungan Resveratrol yang tinggi di dalam biji anggur
✔Isinya juga mengandungi nutrien yang sangat berguna

Anggur muscadine mempunyai kulit yang keras dan tebal berbeza dengan anggur biasa yang mempunyai kulit yang lembut dan nipis .

Anggur biasa mempunyai standard 19 pasang kromosom , anggur muscadin mempunyai 20 pasang yang menjadikannya lebih tahan lasak dan mampu merawat dirinya apabila diserang serangga dan burung.

Menurut Brunswick Biomedical Laboratories of Wareham , Massachusetts pada tahun 2003 , anggur muscadine mempunyai kandungan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity ) yang tertinggi antara yang mereka pernah kaji.

Kandungan ORAC ini menentukan tahap antioksidan di dalam sesuatu bahan itu. Antioksdian ini selalu dikaitkan dengan anti-penuaan. Sebab tu makan Vivix Shaklee,anda kelihatan muda dari usia sebenar.

Kaya dengan antioksidan yang dikenali sebagai Oligomeric proanthocyanidins(OPC). OPC dikatakan mempunyai kuasa antioksida yang lebih kuat berbanding vitamin C dan vitamin E.
Ia mempunyai kadar RESVERATROL 6x lebih tinggi dari anggur merah.

Ia satu-satunya anggur yang mengandungi Ellagic Acid – antikanser dan antiradang.



Sehari sesudu kecil je waktu perut kosong. Rasa Vivix masam-masam macam Ribena dan boleh dimakan begitu sahaja atau campurkan dengan air. Fa suka mix dengan air sejuk. Sejuk je tekak. Rata-rata feedback yang fa terima semua cakap Vivix sangat sedap. Dah sedap banyak pulak khasiatnya kan.

Vivix juga baik untuk masalah seperti dibawah ini;

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

BULAN LAST PROMOSI TWINPACK VIVIX

BELI TWINPACK DISKAUN 5%
✔FREE KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
✔REBAT TUNAI RM30
✔FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
✔JIMAT SEHINGGA RM40++
✔BELI LAIN-LAIN SUPPLEMENT SHAKLEE DENGAN HARGA AHLI (JIMAT SEHINGGA 25%)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...