Nuffnang

Friday, May 6, 2016

PROMOSI BULANAN : Alfalfa Complex & Collagen Powder Shaklee

Kejap je dah 6hb kan. Fa ni baru nak on laptop update promosi bulan ni. Ampunnn bulan lepas hanya aktif bersosial dekat IG (@finurz_creations) sebab takmampu nak bahagi masa nak on laptop update blog. Boleh je nak update guna aplikasi faveret Bloggeroid tapi semua infi, gamba dalam laptop. huhuhu.

Ok straight to the point fa nak share Promosi Bulanan macam bulan-bulan sebelumnya. Chekitout :)

PROMOSI GEMPAK BULAN MEI 2016



====================================
Kelebihan/kebaikan Alfalfa Complex Shaklee : 
====================================

Beli 3 PERCUMA 1 (S&L)

✔Mengurangkan toksin dan merendahkan kolesterol 
✔Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan 
✔"Milk booster" bagi ibu yang menyusukan anak
 ✔Mengurangkan keputihan di kalangan wanita 
✔ Merawat asthma, resdung dan eczema 
✔Mengurangkan paras gula di dalam darah 
✔ Merawat masalah sembelit dan gastrik 
✔Menghangatkan hubungan suami isteri 
✔Meningkatkan sistem pertahanan tubuh 
✔ Memberi kelegaan semasa haid 
✔ Membesar dan menegangkan payudara 
✔ Merawat arthritis 
✔ Memulihkan urat selepas bersalin 
✔ Menghilangkan kelesuan dan tekanan 
✔ Mencuci hati,darah & usus (detoks)


===================================
Manfaat Utama Collagen Powder Shaklee :
===================================

✔Beli 6 Percuma 1
Free Membership
Cash Rebate RM100

✔Beli 2 Diskaun 5%

♥ Anti penuaan
♥ Mengecilkan liang liang pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan garis garis halus
♥ Melembabkan kulit
♥ Mengurangi rasa kering dan gatal pada mukaMengembalikan kenajalan
♥ Menjadikan kulit lebih tegang anjal dan lembut
♥ Menegang - menegangkan dan menganjalkan payudara
♥ Mencerah
♥ Mengurangkan pigmentasi jeragat dan kulit tidak sekata
♥ Mencantikan dan menyuburkan
♥ Menjadikan rambut lebih sihat tidak mudah gugur dan bercabang , tebal dan kelihatan bersinar
♥ Meningkatkan pergerakkan
♥ Menyokong kesihatan sendi dan tulang
♥ Melicinkan kulit
♥ Meningkatkan kelicinan kulit supaya kelihatan halus mulus.

=====================================
Anda boleh juga dapatkan set-set Best Deal of the month 




===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...