Nuffnang

Wednesday, December 14, 2016

FREE Postage untuk Orang-Orang Sri Petaling dan Sekitarnya!

Bulan 12 ni sampai awal bulan 2017 memang masa fa pack sangat. Banyak wedding, banyak kelas & kursus itu ini, banyak family gathering kerja fa ni ulang alik Melaka-KL sebab nak pos si Airis suruh mama jaga so boleh lah fa uruskan hal-hal fa dengan tenang.

Alhamdullilah dalam sibuk Allah tak pernah lupa hantarkan rezeki sales Shaklee & Young Living. Tapi fa frust jugak sebab dalam banyak-banyak nya customer dari Sri Petaling yang mintak untuk COD (Cash on Delivery) . Fa memang tak dapat nak janji untuk COD sebab kengkangan masa fa hanya boleh buat urusan pos sahaja at the moment huhuhu

Jangan risau takut kos pos mahal sebab pos laju pon sekarang dah mahal & tak masuk akal kalau nak difikirkan huhuhu... selalu untuk COD fa memang tak kenakan apa-apa cas pon untuk penghantaran, dan ISTEMEWA untuk anda yang tinggal di area Sri Petaling, yang nak COD tapi fa not available, fa akan kasi FREE POS  insyaAllah. Fa akan straight buat order dekat shaklee dan pihak shaklee akan straight hantar ke rumah anda menggunakan khidmat Gdex/skynet. Lagi bagus sebab semua stok Fresh dari HQ Shaklee dan lagi terjamin sebab pihak shaklee memang akan pastikan barang anda sampai dengan selamat tanpa sebarang kerosakkan. InsyaAllah

Untuk anda yang berada di luar kawasan Sri Petaling, kos pos serendah RM10 (fix) tak kira berapa banyak barang yang anda order. Untuk Vivix atau Set-set macam Set Hamil, Set Penyusuan, Set Berpantang  dan lain-lain fa akan kasi FREE POSTAGE 

Untuk Sabah Sarawak dan yang berada diluar kawasan, setakat ni cas yang fa ambik dalam RM10-RM15 tapi kalau Vivix atau set-set fa akan kasi FREE POSTAGE juga :)

Semoga Allah permudahkan segala urusan InsyaAllah 


PS: Collagen Powder Shaklee ON SALE tau sepanjang bulan ni. Jangan tunggu lama-lama untuk grab Collagen Powder Shaklee sebelum terlambat :)

Klik link --> http://finurzcreations.blogspot.my/2015/08/collagen-powder-shaklee-sememangnya.html baca lagi tentang Collagen Powder Shaklee

1 Kotak Normal Price
2 Kotak Off 5%
3 - 5 Kotak More discount
6 Kotak FREE 1




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...