Nuffnang

Thursday, July 11, 2013

Penuh Tenaga di bulan Puasa Dengan Set Mighty Triple Gem

Salam Semua,

Alhamdullilah esok dah masuk hari ke-3 kita berpuasa. So macam mana M2B semua? Ibu-ibu yang BF pulak macam mana? Sebab fa salah seorang M2B yang berpuasa, Fa nak kongsi Testimoni Pengguna Set Mighty Triple Gem. Untuk Resepi boleh KLIK SINI

Apa ada dalam Set Mighty Triple Gem :


ESP :
Membekalkan protien berkualiti tinggi dan kalsium pada badan. Susu ibu, komponen utamanya adalah protien, kalsium dan air. Jadi, pengambilan ESP secara konsisten adalah sangat membantu para ibu.

Performance Drink :
Membekalkan tenaga serta merta dan berpanjangan tanpa menganggu gula dalam darah. Istimewanya tentang PD, dengan minum PD..ia mengelakkan badan kita daripada kekurangan air berlebihan sepanjang berpuasa.

Meal Shakes :
Minuman berperisa vanilla yang lengkap dengan 19vitamin dan mineral penting yang di perlukan oleh tubuh. Meal Shakes juga mengandungi fiber, kalsium dan protien. Shaklee ID (949399)


Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & dapatkan harga Penjimatan. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...