Nuffnang

Wednesday, July 10, 2013

M2B - Bersahur dengan ESP

Salam semua,
Now dah pukul 6.15 pm. lagi 1 jam lebih nak berbuka. Keadaan fa sekarang masih OK. Alhamdullilah.. Baik anak mamy ni.. Faham je mamy dia puasa. Walaupun agak letih sikit sebab kurang minum air tapi still bermaya.

Sahur tadi fa makan nasi then minum susu + 2 sudu ESP. Pastu dekat-dekat nak imsak tu makan Vitalea+Bcomplex untuk extra energy.

ESP ni boleh je mix dengan apa-apa minuman kegemaran. Janji bukan Kopi, Nescafe & Teh. Pastu jangan nak bancuh dengan air panas pulak ye.. habis la segala zat dalam ESP tu nanti.. So kat bawah ni fa sediakan beberapa menu/resepi ringkas dari ESP untuk sahur nanti.

Menu Sahur yang ringkas yang berkhasiat dan mudah di sediakan;
*Kredit to Ummierna.blogspot.com

1- ESP + PD + Meal Shakes

2- ESP + Oat

3- ESP + Nestum

4- Meal Shakes + Pisang (Blend)

5- ESP + Meal Shakes

6- ESP + PD

7- PD + Meal Shakes

8- Meal Shakes + Cornflakes

9- ESP + Cornflakes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...