Nuffnang

Saturday, May 7, 2016

BEST DEAL OF THE MONTH : Set Ramadhan Shaklee

Bulan depan kita nak sambut bulan Ramadhan. 2 tahun lepas masa bulan ramadhan fa sarat hamilkan Airis, Tahun lepas fa masih fullybreastfeed Airis. Tipu la kalau fa cakap fa puasa 100% tak tinggal kan. Fa ada juga tinggal puasa sebab masa hamil & fullybreastfeed dugaan paling utama ialah lapar & kehausan selain datang bulan.

Masa fa sarat hamil & fully breastfeed fa tak tinggal Shaklee Mighty Triple Gem yang ada Mealshakes, Performance Drink & ESP. Actually 3 ni lah yang buat fa tahan lapar dan beri tenaga sepanjang berpuasa. Alhamdullilah susu pon makin banyak sebab ada ESP & Performance Drink dalam ni. Jadi bulan ni Shaklee keluarkan SET RAMADHAN khas untuk bulan Ramadhan yang bakal tiba nanti.

SET RAMADHAN Shaklee sama je dengan Set Mighty Triple Gem tetapi dengan pertambahan Lecithin. Jika masa bulan puasa ni la anda nak jaga pemakanan & berat badan maka set inilah sesuai dengan anda sebab ada Lecithin yang bantu membuang segala lemak tak perlu dalam badan anda. Untuk ibu hamil yang ambil set ini, lecithin boleh lah diberikan pada En.Suami sebab lecithin tak digalakkan diambil oleh ibu hamil :)

Jom tengok apa yang ada dalam SET RAMADHAN Shaklee ni


SET RAMADHAN SHAKLEE

ESP
MEALSHAKES
PERFORMANCE DRINK
LECITHIN


ENERGY SOY PROTEIN (ESP)

ESP memang terkenal sebagai meal replacement yang memberi tenaga berpanjangan. 
ESP mempunyai kualiti PROTEIN soya yang terbaik dan bebas GMO (non-Genetically Modified Organism) Setiap 850gm (satu tin ESP Shaklee) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. ESP Shaklee merupakan satu-satunya di pasaran yang membekalkan 9 asid amino penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita, dan ianya diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

======================
KEBAIKAN ESP SHAKLEE.
======================
 membantu kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri. membantu memberi tenaga, kurangkan keletihan.. kenyang tahan lama.. Bagus yg nak diet or maintain berat badan.  membantu menghilangkan parut jerawat. membantu mengurangkan eczema dan masalah kulit.. mereka yg ada gastrik bole cuba esp ni.. membantu melembapkan kulit yg kering. membantu mengurangkan bau badan. baik utk hormon. baik utk prostat. bantu membaiki memori. membantu membaiki masalah rambut uban,gugur dan pigmentasi kulit. membantu mempercepatkan penyembuhan luka. membantu mencegah migrain, isomnia dan stress dan macam2 lagi


MEAL SHAKES

Meal Shakes berperisa vanila yang wangi ni mampu menaikan selera anda semasa bersahur. Bukan je bau yang wangi & rasa yang sedap, Meal Shakes ni juga merupakan Easy-On-the-Go Meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian. Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh. Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.


======================
KEBAIKAN MEAL SHAKES SHAKLEE.
======================

 Nutrisi Lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin,mineral, dan zat.  Membekalkan nutrisi kepada tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa) membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.  Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium magnesium yang diperlukan untuk pembinaan tulang dan sel-sel untuk proses membesar. Anti oksidan - Mengandungi vitamin A,C,E, Zinc, Selenium, yang merupakan agen ati-oksida melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.  Megembalikan seri wajah - Mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat Besi dan copper yang cukup untuk bina sel-sel darah merah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik. Detoksifikasi - Kaya dengan serat untuk membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut & usus  Rasa yang lazat - Perasa vanila yang lazat, tidak mengandungi pewarna & gula tiruan.


PERFORMANCE DRINK

Membekalkan tenaga serta merta dan berpanjangan tanpa menganggu gula dalam darah. Istimewanya tentang PD, Ia mengelakkan badan kita daripada kekurangan air berlebihan sepanjang berpuasa. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu OPTI-LYTE yang membekalkan tenaga serta merta. OPTI-LYTE ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah. Membantu mengelakkan rasa dehydrate akibat kurang minum air ketika sedang berpuasa. Terbukti secara klinikal mampu menyokong tahap hidrasi berbanding air

======================
KEBAIKAN PERFORMANCE DRINK SHAKLEE.
======================
✅ Mengandungi proprietari elektrolit OPTI-LTYE dengan campuran untuk karbohidrat yang membekalkan tenaga segera dan berkekalan untuk menyokong penghidratan optimal. Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi. Memelihara tahap gula darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina. Menjadi pilihan ahli sukan dan mereka yang menjalani gaya hidup aktif dan mengurangkan rasa dahaga.


LECITHIN

Lecithin Shaklee dapat mencegah segala lelemak makanan dari melekat dekat dinding membran dan mengelakkan dari kolestrol terserap dalam badan. Jadi bila kita makan, segala lemak-lemak akan diapungkan oleh lecithin . Bila lemak ni semua dah terapung, tunggu masa untuk disingkirkan keluar melalui pembuangan air besar. Jadi tak perlu risau lemak semua ni akan melekat keseluruh badan.

======================
KEBAIKAN LECITHIN SHAKLEE.
======================

 Menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh untuk menyerap vitamin larut lemak seperti vitamin A D E dan K  Melindungi Hati - Menghalang mendapan lemak dihati, sirosis hati dan hati berlemak juga membantu memulihkan kesihatan hati  Pemecah lemak dan kolestrol - Lecithin bertindak sebagai PEMBERSIH salurdarah. Pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid.  Pelangsingan - Menghalang obesiti, Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.  Mencantikan otot dan kulit - Membentuk mambran sel, melembab dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, meningkatkan metabolisme dan melambatkan penuaan.  Membaiki alergi - Menghalang platelet darah dari mengaktifkan tisu gegelung didalam salur darah, seterusnya mempertingkatkan alergi seperti penyakit kulit.  Menghalang kejadian batu karang - 90% batu karang terjadi akibat kolestrol, lecithin mengemulsi kolestrol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.  Mempertingkatkan ingatan dan meringankan stress - Mengandungi kolin yang membentuk penghantar untuk saraf kranial yang mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan menghalang alzheimer dan meringankan stress
Menhalang tekanan darah tinggi - memperbaiki tekanan darah tinggi dan menghalang arteriosklerosis, menggalakkan peredaran darah. Memperbaiki prostat lelaki - Kajian telah membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki denan pengambilan lecithin yang banyak.  Meringankan sembelit - Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, melembabkan usus dan meleraikan toksik didalam usus.

================================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG 

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...