Nuffnang

Saturday, May 7, 2016

Jatuh Cinta Pandang Pertama dengan DeXandra Inspired Perfumes

Boleh dikatakan sebulan sekali akan beli perfume. Birthday en.suami, birthday sendiri (sebab dapat voucher parkson), Anniversary atau saja suka-suka nak beli perfume sebab memang fa ni seorang gila perfume!

Fa suka kumpul perfume masa kerja dulu. Ye la gaji banyak kan, kerja pulak kat KLCC ada je promosi perfume kat tengah-tengah tu. Sakit hati kalau tak beli. Kat bilik bersepah perfume, dalam almari bersepah botol perfume. Fa pernah beli perfume reject tapi bau dia lain, macam tengik sikit walaupun sebenarnya reject perfume tu sepatutnya perfume original yang direject sebab botol sumbing ke, tempat spray tu rosak ke atau ape-ape yang merosakkan kualiti perfume tersebut. Fa pun suka beli perfume miniture .

Tapi bila dah kerja sendiri & ada anak ni, keutamaan pada anak. Duit nak keluar beratus-ratus nak beli perfume rasa sayang sangat. Baik beli kasut & baju anak. Lagipun bila kerja sendiri ni duit yang masuk bukan sama setiap bulan, kadang sikit kadang banyak alhamdullilah sentiasa cukup untuk keperluan & perfume itu adalah kehendak semata :)

Start dari biras yang pakai perfume DeXandra ni bau dia melekat sampai ke kita yang ada kat sebelah. Bau memang wangi sangat. Bila tanya dia cakap pakai DeXandra. Sebelum tu selalu nampak orang post kat wall pasal Inspired Perfume DeXandra ni tapi baca sepitas lalu je. Bila dah bau, dah tahu terus jatuh cinta!


Faveret Perfume fa Gucci Flora by Gucci  cuba anda pergi kaunter perfume, sebotol berapa RM, Bila fa guna DeXandra, bau yang sama tahan lama pulak. Bau semerbak sama macam Original Flora lagi best harga dia hanyalah RM65/35ml

CIRI-CIRI LAIN YANG ADA PADA DE'XANDRA
1) 35ml , EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA




Fa nak bagi special offer untuk 10 orang pembeli yang terawal PM/sms/whatsapp fa 012-3841916 untuk beli Perfume DeXandra pilihan anda

1 botol RM65
2 botol RM120 ---- JIMAT RM10!

✔Setiap pembelian anda akan dapat 1 botol TESTER (Worth RM10) --- Hanya untuk 10 orang terawal /Stock limited

✔FREE POSTAGE untuk pembelian 2 botol dan keatas

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...