Nuffnang

Tuesday, November 8, 2016

Set Slimming Shaklee bukan Sekadar untuk Kurus!

Sepanjang bulan ni Shaklee buat Promosi Alfalfa & Lecithin BUY 3 FREE 1 . Jadi ni berita baik buat pengamal tegar Set Slimming Shaklee bukan? Buat stok lah anda semua sebab selalu beli sebotol dah berapa.. ni siap FREE pulak sebotol.. kalau beli dengan fa of kos i will give u special price sepanjang bulan promo ni :)

Banyak testimoni yang kita boleh google tentang Set Slimming Shaklee ni. Memang 90% daripadanya memang berjaya (dengan pengambilan konsisten) turunkan berat badan dan dapat berat badan yang ideal. Eh.. ni bukan omong-omong kosong .. fa sendiri berjaya turunkan berat badan dan ramai lagi #shakleish #shakleelovers yang berjaya dapat hasil atau feedback yang memuaskan. Alhamdullilah

Pengedar Shaklee Sri Petaling


Set Slimming Shaklee bukan je bantu untuk anda slimdown atau kurangkan lemak atau kuruskan badan tapi setiap satu supplement dalam Set Slimming (Alfalfa & Lecithin) mempunyai manfaat dan specialty tersendiri jadi ianya bukan hanya membantu anda untuk kurus tapi lebih dari itu.

Alfalfa Complex

1. Merawat gangguan pencernaan
2. Mengawal kolestrol dalam darah dan tubuh
3. Membantu mengatasi masalah ekzema dan alahan kulit
4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.Mengurangkan simptom menopous
8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.Merawat masalah sembelit
10.Menyahkan toksik dalam tubuh
11.Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.Membantu masalah penghadaman
14.Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.Mengurangkan masalah pundi kencing
16.Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.Meningkatkan kesihatan prostat
18.Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.Menghangatkan hubungan suami isteri
20. Membantu tingkatkan kesihatan lelaki
21. Masalah keputihan dan hormon

Lecithin Complex

✔Lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan, seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain. ini kerana lecithin bertindak sebagai PELARUT LEMAK.
✔Lecithin memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan, dan jika anda turut bersenam, lecithin mampu MEMBAKAR LEMAK LEBIH CEPAT.
✔Lecithin juga berperanan dalam penyerapan zat- zat penting dari saluran darah ke dalam sel badan kita.
✔Lecithin membantu melindungi sel darah merah kita daripada serangan virus dan bakteria.
✔Lecithin sangat baik untuk TINGKATKAN DAYA INGATAN. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease.
✔Lecithin adalah makanan otak dan saraf. Lecithin dapat membantu masalah insomnia. ianya sumber kepada hormon neurotransmitter yang membantu proses tidur.
✔Lecithin adalah asid lemak yang penting bagi paru- paru bagi mencairkan mukus dan melegakan irritation.Lecithin membantu mencegah eczema, kerana ia adalah zat kecantikan (untuk kulit, rambut).
✔Lecithin bertindak sebagai PELINCIR KEPADA SENDI- sendi badan kita.
✔Lecithin diperlukan dalam penghasilan hormon epinephrine yang diperlukan bagi mencegah simptom menopause dan PMS

Pengedar Shaklee Sri Petaling


Gabungan Alfalfa Complex & Lecithin membantu...
● Mencegah lemak melekat di dinding membran.
● Meningkatkan metabolisma tubuh & menurunkan paras kolestrol
● Membantu masalah pencernaan
● Mencuci usus & membuang toksin
● Menurunkan berat badan
● Mencantikan kulit
● Mengurangkan masalah sendi

Kalau nak pejalkan balik kulit-kulit yang dah gelebeh tu sebab pembuangan lemak yg banyak.. add ESP shaklee.. memang ohsem la jadinya.. pejal je part-part yang gelebeh tu.. jadi anda akan nampak kesan yang ketara disitu 😊

ESP
● Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.
● Protien juga sangat penting dalam membantu meningkatkan metabolisma dan perkembangan otot anda, menjaga nafsu makan dan mengelakka badan dari menggeleber.

===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...