Nuffnang

Tuesday, January 12, 2016

Testimoni Set Kecantikan Shaklee : Kulit gelap bermasalah bertukar Flawless, Bersih & Cantik!

Assalamualaikum semua!
Siapa yang tak nak kulit cantik, flawless, gebu, licin bak celebriti hollywood tu kan? Kulit dorang nampak cantik licin macam porceline je kalau kat dalam tv.

Ade orang nasib dia baik. Lahir-lahir kulit dah cantik. Bersih je. Ade orang kulit gelap, kusam tak berapa nak licin. Ade orang kulit dah ok tapi tak puas hati nak lagi cantik mula lah cuba macam-macam produk utk kulit muka. Tak cukup siap nak cucuk lagi macam-macam kat muka konon nak bertambah cantik tapi last-last jadi lain.

Fa pun sama. Fa kira bernasib baik alhamdullilah masalah kulit fa tak seteruk org lain. Memang ade naik jerawat masa belajar dulu dan jerawat tu naik merah-merah nanah besar-besar tapi bila lama-lama jerawat tu hilang je camtu tak tinggalkan parut atau kesan lekuk kat pipi. Fa percaya tu semua hormon. Bila kita start masuk alam remaja. Hormon start tak stabil. Jadi bila hormon tak stabil macam-macam la kekecelaruan jadi dan naik ke kulit. Tu nanti la kita story k. Fa nak share 1 testimoni Set Cantik Shaklee dengan anda semua hari ni.

1st bila fa dapat testimoni ni fa agak terkedu. Sebab ni testimoni yang di Share dari seorang Master Shaklee yang amalkan secara konsisten Supplement Shaklee. Dari kulit wajah yang teruk sekarang dah cun dah. Habis hilang 'kecacatan' pada wajah beliau.

Master Durrah cakap, masa zaman dia belajar dia pakai 1 produk ni, kulit jadi semakin gelap, mengelupas dan semakin teruk . Semua kawan-kawan & family dia terkejut tengok muka dia macam tu.

Lepas dia kenal shaklee dia konsisten set kecantikan Shaklee, alhamdullilah makin lama kulit dia makin bersih. Nampak la perubahan yang ketara dari dulu.



Nampak tak perubahan pada wajah dia? Nampak kan? Fa memula tengok pon terkesima! Siapa yang taknak kulit macam ni kan?

Fa pon ade jugak customer yang share feedback positif lepas amalkan set kecantikan Shaklee ni. Memang ketara nampak kat kulit. Badan pon rasa sihat & bertenaga Alhamdullilah.

Kenapa anda perlu dapatkan set kecantikan shaklee ni untuk diri anda? Basic set ni terdiri daripada
✔B complex
✔Sustained Release Vita C
✔Vita E Complex
✔ESP

Set Kecantikan Shaklee

1) Vitamin B Complex
✔di kenali sebagai Beauty Vitamin. "B" for BEAUTY.
✔meningkatkan peredaran darah dalam badan.
✔memelihara kecantikan dari luaran dan dalaman.
✔bertindak sebagai penenag. Bila jiwa tenang,tak stress wajah pun sihat tau. Muka tak berkerut..tak cepat tua..heehee.

2) Sustained Release Vita-C Plus
✔sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
✔membantu mempercepatkan proses pemulihan pada kulit.
✔melindungi sel-sel daripada kerosakan.
✔bertindak sebagai anti-oksidan.

3) Vitamin E Complex
✔penting untuk kecantikan.
✔bertindak sebagai anti-penuaan dan anti-oksidan.
✔melindungi serta mencegah sel kerosakan sel.
✔mempercepatkan proses pemulihan kulit.
✔mengawal kandungan minyak dalam kulit.
✔mengurangkan kesan jeragat pada kulit.
✔mengurangkan parut (jerawar,jeragat,stretchmark).
✔awet muda.

4) ESP
✔ merangsang pembentukan semula kulit dan otot.
✔mempercepatkan penyembuhan luka,memudarkan dan menghilangkan parut dan stretchmark.
✔ kulit cantik,halus,gebu gebasss.
✔ meningkatkan penyerapan vitamin-vitamin lain dengan lebih efektif.

Set kecantikan shaklee ni selalu mendapat permintaan. Bukan wajah je cantik dan gebu tapi seluruh badan pun dapat..sekata gituuuu!!

Nak lebih flawless? Boleh guna sekali Set Penjagaan Wajah NutriWhite Shaklee.



Lain-lain pertambahan yang diambil Master Durrah ni yang anda boleh jugak ambik mengikut budget anda...

1) Vivix Shaklee
Kaya dengan antioksidan dan terkenal sebagai supplement antipenuaan yang terhebat!

2) Collagen Powder
Bantu mengecilkan liang pori, hilangkan kedutan dan garis-garis halus. Juga mencerah dan mengurangkan pigmentasi, jeragat, kulit tak sekata & banyak lagi.

3) Herblax & Alfalfa
Agen detox yang terbaik untuk detox segala toxin dari dalam badan.Toxin yang banyak dalam badan boleh menyebabkan kulit berjerawat, berminyak dan badan yang tidak sihat.

Nak dapatkan konsultasi yang terbaik sehingga anda dapat hasil yang diingini? Whatsapp fa sekarang untuk pembelian Set Kecantikan anda!



SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...