Nuffnang

Monday, January 11, 2016

Saya Adalah Pengedar Sah Shaklee Sri Petaling

Assalamualaikum & Salam Kasih Sayang.



Orang lain sibuk anak masuk sekolah.. upload gamba bento, anak pergi sekolah, aktiviti anak kat sekolah.. fa pulak sibuk pergi holiday. Sebab anak belum masuk sekolah. Suami pulak boleh cuti masa ni, sepupu sepapat semua takde anak yang bersekolah. Masa ni la syok g holiday. Orang tak ramai, hotel pon takde cas lebih.

Cuti-cuti pon fa masih lagi aktif bershaklee. Kedai Shaklee fa bukak je walaupun bercuti. Sales tetap jalan. Alhamdullilah bisness Shaklee ni mudah sangat tau. Pergi overseas pon masih boleh terima order. Cuma nak COD je la kena tunggu. Tapi selalunya customer fa semua baik hati. Memahami. Sayang korang!!

Anda orang-orang Seri Petaling yang nak dapatkan supplement Shaklee secara Cash on delivery? Boleh WhatsApps fa dan insyaAllah kita boleh meetup utk fa anta barang anda ditangan anda sendiri.

3 tahun dalam dunia Shaklee. Alhamdullilah fa semakin Cintakan Shaklee ni. Fa bukan semata jual. Tapi fa juga pengguna tegar Shaklee. Airis dan suami pon fa shakleekan.. Mama & Adik-adik pon sama.Niat utk kesihatan mereka.

'Supplement Shaklee mahal! Orang yang mampu & biasa beli je akan beli Shaklee ni. Orang macam kita-kita ni beli kat farmasi je'

Anda pernah tak beli something tapi harga dia mahal. Tapi anda nak jugak beli sebab rasa ianya berbaloi dengan duit yang anda labur & disebabkan kualiti benda itu sendiri rasa worth it! Sama la dengan Shaklee.. orang rata-rata cakap mahal tapi kalau tengok betul-betul & kira, kebanyakan supplement Shaklee tahan sampai 6 bulan. Maknanya sebotol tu anda boleh makan selama 6 bulan dan kalau dikira-kira sebiji vits tu ade yang tak sampai RM1!



Sebut pasal kualiti. Shaklee dah 100tahun wujud dekat dunia ni. Dan dah berpuluh tahun dalam pasaran Malaysia. Semua kandungan dan kualiti dijaga rapi. Semua kandungan dalam Vits Shaklee adalah Natural, Selamat & Berkesan!

Shaklee menitik beratkan kualiti & keberkesanan produk dia. Sebab itu banyak testimoni-testimoni positif dari pengguna tegar Shaklee.

Betul kadang orang gaveup makan Shaklee ni sebab ade orang kesan dia lambat. Ada orang awal seawal seminggu. Fa tekan kan kat sini, Shaklee ni bukan makan sekali atau jap makan jap tak makan dah boleh nampak kesan. Shaklee supplement yang bertindak balas secara perlahan sebab semua kandungan dia natural. Jadi dia ambik masa nak sesuai kan dalam badan dan kesan dia adalah berterusan. Bukan memula ok serasi lepas tu makin makan makin jadi lain. Supplement Shaklee yang anda makan secara konsisten akan buat badan anda bertambah sihat dari masa ke semasa. Lagipun satu vits bukan fokus pada satu masalah je. Kebanyakkan supplemnt Shaklee ni bantu sihatkan dari dalaman dan result dia akan nampak pada kulit luaran.

Kalau cerita pasal shaklee memang tak akan habis. Fa bukan semata nak jual barang. Fa nak sharing kebaikan Shaklee ni sebab fa sendiri dah makan dari zaman remaja. Tak kan taknak share benda baik kan.. benda baiklaa kita kena sebar sebarkan..heee

Cuma segala konsultasi cara pemakanan kena lah tanya kat fa untuk keberkesanan yang terbaik. Fa akan aturkan cara pemakanan supaya anda dapat result yang diidamkan - insyaAllah. TAPI ni istimewa untuk customer fa sahaja. Jadi nak dapat konsultasi istimewa kenala beli dari fa :)



Oh ye..bulan ni promosi VIVIX, ZINC & VITALEA FOR CHILDREN. Whatsapp fa utk harga promosi & lebih jimat!




SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...