Nuffnang

Friday, January 8, 2016

Testimoni Vivix bantu Pesakit SLE dapat kesihatan yang lebih baik!

Testimoni Vivix bantu Pesakit SLE dapat kesihatan yang lebih baik!

Salam Semua!
Hari ni hari yang sibuk. Alhamdullilah Allah permudahkan semuanya. Bagaimana hari anda? Harapnya semua dipermudahkan. InsyaAllah.

Semua tahukan fa selalu cerita tentang VIVIX yang dah berapa bulan ni asyik offer je. Hari ni je sales VIVIX fa 4 botol. Alhamdullilah!! Den dah koba..Vivix memang cenggini HEBAT 👍👍👍

Fa nak share 1 lagi testimoni VIVIX sebelum tidur. Testimoni pesakit SLE yang semakin sembuh dengan pengambilan Vivix Shaklee secara konsisten selama sebulan.

Apa itu SLE?
SLE ialah penyakit kronik "auto-imun" yang terjadi apabila sistem daya tahanan badan menjadi bercelaru dan mula melawan tisu-tisunya sendiri.

Pesakit SLE biasanya sering demam, keletihan, sakit & bengkak sendi selama beberapa minggu, timbul tompok-tompok merah sekitar pipi & hidung , ulser dalam mulut, sawan, strok dan banyak lagi!


Testimoni Pesakit SLE
"Result darah saya semakin baik...sejak saya minum VIVIX ni sebulan lebih, patlete darah dah semakin baik dari 62 ke 84..."

Bagaimana VIVIX bantu pesakit SLE?
Pesakit SLE menghadapi masalah kerana sistem sel badan yang tidak berfungsi secara normal sehingga menjejaskan keadaan pesakit itu sendiri.
Vivix bantu dalam pemulihan sel dan membantu memulihkan sel pada peringkat sellular.

Manfaat Vivix Shaklee
✔Menggalak Penuaan yang sihat
✔Perlindungan antioksidan yang baik
✔Membantu mengurangkan risiko sakit jantung
✔Menyokong ketahanan sel dan membaiki DNA
✔Menyokong fungsi kardiovaskular yang baik
✔Membantu anda lebih cergas dan bertenaga
✔Menyokong kesihatan secara menyeluruh
✔Menyokong kesihatan sendi
✔Kenyokong sistem imunSMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...