Nuffnang

Tuesday, January 5, 2016

Ikhtiar Isteri Suami tak Merokok Lagi!

Ikhtiar Isteri Suami tak Merokok Lagi!

Assalamualaikum

Fa nak cerita sikit. Cerita ni pasal Aini yang ada masalah dengan suami dia si perokok tegar! Mungkin anda si isteri ada masalah macam yang dialami Aini? Atau anda sendiri perokok tegar yang tengah cari jalan nak kurangkan ketagihan merokok? Jom baca sampai habis!

Aini kan dia risau sebab suami dia memang seorang perokok tegar. Lepas makan merokok, pergi toilet merokok, semua la mesti merokok. Sebulan duit gaji habis ke rokok. Aini ada anak kecil. Kesian anak-anak yang still kecik tak faham ape-ape walaupun ayahnya hembus asap rokok kelain tapi sampai jugak ke anak yang dikendong.

Aini risaukan kesihatan si suami. Dah start batuk-batuk, selalu mengadu sakit dada. Janji nak berhenti tapi yelah..bukan senang kan nak berhenti merokok macam tu je!

Aini 'google' produk yang bantu perokok tegar . Sekali keluar 'VIVIX SHAKLEE' tapi sebab testimoni yang ade tu buat dia terpikat, dia pun beli 1 botol nak kasi try kat suami dia. Niat agar suami dia serasi. Niat supaya suami dia sihat sekaligus dapat mengurangkan tabiat merokok tu.

Aini cakap kat suami..Vivix ni makan sesudu sehari je untuk 'sakit dada' dia tu. Sebab sesudu kecik je, rasa pun sedap jadi tak ada sangat masalah suami dia nak makan.



'Rokok rasa pahit! Apesal i isap rokok tu semakin rasa pahit?' Itu yang suami dia cakap lepas makan Vivix setiap hari. Aini senyum je..feedback positif ni! Aini perasan suami macam teragak-agak nak isap dah mungkin sebab rasa pahit tu.

Alhamdullilah sekarang suami aini dah tak merokok lagi! Alhamdullilah Syukur. Dada yang sakit dulu pon dah tak sakit. Badan jadi lagi sihat & cergas. Bertahun suami cuba tinggalkan tabiat merokok tapi gagal! Hanya dengan VIVIX dia serasi

Siapa tak sayang suami kan? Nak tengok suami anda tak merokok lagi? Nak tengok suami anda sihat & bertenaga? Jom hadiahkan VIVIX Shaklee pada mereka.

Fa nak bagitau, Bulan ni promosi VIVIX! Tawaran ni sampai hujung bulan ni je. Beli 2 botol dapat potongan 5%! Lagi best terus dapat FREE MEMBERSHIP & CASH bonus dari Shaklee.

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN SUPPLEMENT VIVIX® SHAKLEE? 

♥Menggalak penuaan yg sihat  

♥ Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

♥Mengurangkan risiko penyakit jantung

♥Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

♥Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

♥ Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk

♥Membantu dlm proses penurunan berat badan

♥Menyokong kesihatan mata

♥Meningkatkan kesihatan imum badan

♥Menggalakan kesihatan keseluruhan.



SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...