Nuffnang

Monday, January 4, 2016

Pesakit Diabetes kembali cergas & lebih sihat dengan Vivix

Pesakit Diabetes kembali cergas & lebih sihat dengan Vivix
Assalamualaikum

Macam semua tahu, bulan ni pon promo Vivix. Disebabkan permintaan tinggi Shaklee 'up' lagi promo Vivix. Tak dinafikan Vivix semakin mendapat tempat dihati ramai orang terutama mereka yang inginkan rawatan alternatif untuk penyakit kronik mereka mahupun ibubapa mereka.

Adakah....
Ayah atau ibu anda penghidap diabetes?
Ayah atau ibu anda penghidap darah tinggi?
Ayah atau ibu anda penghidap kencing manis?



'bacaan diabetes ummi 29. Lepas makan VIVIX & ubat Klinik bacaan turun 11'



'Kini saya dapat menikmati kehidupan dengan penuh gembira & sihat. Terima kasih Vivix'

Memang sekarang banyak dah produk makanan tambahan yang mampu membantu pesakit-pesakit kronik pulih. Tapi kenapa Shaklee Vivix jadi pilihan ramai? Ini semua kerana keberkesanan & kualiti VIVIX itu sendiri yang tiada tandinganya. Baca tentang Kandungan Vivix

Vivix bantu pesakit kronik untuk kembali cergas & menjalani kehidupan yang lebih baik. Seronok tau kalau kita baca testimoni-testimoni pengguna Vivix ni. Fa sendiri punya koleksi testimoni positif dari customer-customer yangbeli Vivix dari fa. Fa akan share dari entry ke entry-insyaAllah

Tak kan anda nak tengok ibu ayah merana penyakit kronik kan? Rata-rata customer yang amalkan Vivix secara konsisten dapat rasa kelainan dan keberkesanannya berbanding hanya makan ubat hospital.



Hanya 1 sudu kecil sehari konsisten setiap hari untuk kesan yang lebih baik dari hari ke hari.



Jom grab promosi VIVIX dan lihat ibu & ayah kita kembali sihat & bertenaga!

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN SUPPLEMENT VIVIX® SHAKLEE? ♥Menggalak penuaan yg sihat  
♥ Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
♥Mengurangkan risiko penyakit jantung
♥Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
♥Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
♥ Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
♥Membantu dlm proses penurunan berat badan
♥Menyokong kesihatan mata
♥Meningkatkan kesihatan imum badan
♥Menggalakan kesihatan keseluruhan.



SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...