Nuffnang

Saturday, October 31, 2015

Family Wellness Set Shaklee - Supplement untuk Sekeluarga

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Pernah tak anda terfikir untuk beri keluarga anda makanan yang berkhasiat? Fa join satu group sharing mak-mak dekat Telegram. Dalam tu semua mak-mak yang hanya beri anak mereka home cooked food atau makanan yang dimasak/ disediakan di rumah sahaja. NO jajan, NO canned Food, NO Fast Food, segalanya makanan yang sihat & disediakan fresh!

Itu satu cara yang baik untuk ajar anak & keluarga anda makan secara sihat. Sebab rata-rata sekarang ni bersepah restoran makanan segera tumbuh bak cendawan. Lagi satu penyakit pon datang tak payah tunggu tua, muda-muda, kecik-kecik pon dah boleh ada penyakit kronik!

Pernah seorang kenalan share, adik kepada kawan dia ada diabetes kronik walhal baru berusia 21 tahun! Muda kan? Kalau dulu diabetes, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung semua ni penyakit orang-orang yang berumur...tapi sekarang ni sesiapa je pon boleh kena sekiranya tak mengamalkan gaya hidup yang sihat. 

Gaya hidup yang kurang sihat dan pemakanan yang tidak seimbang juga membawa pelbagai masalah kesihatan seperti kerap demam, sistem imun lemah, kurang fokus, badan tidak bermaya, tumbesaran terbantut, masalah kurang/terlebih berat badan, masalah kulit, kurang selera makan, masalah sukar tidur dan pelbagai penyakit-penyakit lain

Jadi cara mudah untuk dapatkan segala nutrisi yang mencukupi untuk tubuh dengan mengambil makanan tambahan/supplement. Makanan tambahan diperlukan untuk membantu menambah & mengembalikan semula segala nutrisi yang hilang atau kurang dalam badan seseorang.

Shaklee ada WELLNESS SET untuk seisi keluarga, dimanan setiap supplement dalam set ni ada kelebihan & kebaikan tersendiri untuk tubuh anda. Hanya 1 Set untuk 1 keluarga mendapat nutrisi lengkap & vitamin yang diperlukan tubuh supaya dapat lalui hari-hari dengan lebih ceria & bersemangat!

Pengedar Shaklee Sri Petaling
========================================================

Khasiat setiap satu vitamin dalam Family Wellness Set Shaklee adalah;

1. Energizing Soy Protein - ESP

* Awet muda - asid amino membantu membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit
* Baik untuk hormon, merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko oesteoporosis dan sakit jantung
* Baik untuk prostat
* Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
* Mengurangkan kedutan
* Agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot
* Percepatkan sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut
* Membekalkan tenaga dengan segera
* Membaiki pigmentasi
* Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan


2. Vita-Lea Iron Formula

* Memberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
* Pelengkap nutrisi
* Penting untuk kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar
* Membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
* Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
* Membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon
* Menjaga kesihatan tiroid
* Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati


3. B-Complex

* Menukarkan makanan kepada tenaga
* Membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga
* Memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia
* Membantu tumbesaran
* Memperbaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban dan mengekalkan kesihatan rambut
* Baik untuk mata
* Mencegah anemia
* Merawat sakit kepala, migrain, pening, lemah semangat, keletihan, muntah-muntah, mabuk darat atau laut.
* Meredakan senggugut
* Mencegah kerekahan mulut
* Detoksifikasi - meredakan alahan


4. Vitamin C

* Membentuk kolagen
* Memperbaiki simptom pendarahan
* Meningkatkan sistem imun
* Anti-oksidan yang merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang bahan kimia berbahaya dari tubuh
* Mencantikkan kulit
* Memperbaiki insomnia
* Mengekalkan kolesterols sihat

Tunggu apa lagi? Kesihatan keluarga bermula dengan anda! 

Pengedar Shaklee Sri Petaling


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿





SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...