Nuffnang

Saturday, October 31, 2015

HARI TERAKHIR UNTUK DAPATKAN YES PACK SHAKLEE

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Alhamdullillah berakhirnya bulan Oktober. Esok dah masuk bulan baru November. Semoga bulan baru November diberi rezeki yang melimpah ruah & lebih baik dari bulan Oktober.

Ok, fa nak bagitau ni. Bulan Oktober ni bulan LAST untuk anda dapatkan YES Pack dari Shaklee. Dimana dengan setiap pembelian YES PACK dan DAFTAR AHLI anda akan dapat sebotol Vitalea Multivitamin secara percuma! Bulan ni last tau. Maknanya anda hanya ada masa sehingga jam 10 malam (lambat-lambat sistem online Shaklee hang) untuk order sekali dengan pembayaran dan fa akan uruskan segalanya

Siapa yang tak tahu atau tak pernah ambik tahu ape tu YES PACK boleh tengok kat poster cun yang fa buat & share setiap bulan sampai ke bulan oktober ni.

YES PACK tawarkan 4 set yang lebih JIMAT dan berbaloi untuk wag ringgit anda.


Sesuai untuk anda yang memang mengamalkan VIVIX Shaklee kerana lebih jimat juga sesuai untuk mereka yang mencari supplement anti-penuaan & supplement untuk kesihatan menyeluruh. Vivix juga sesuai diambil oleh mereka yang mengidap penyakit kronik seperti diabetes, jantung, darah tinggi, gout, sukar hamil & sebagainya

YES PACK 1 (TWIN PACK VIVIX)
✔ 2 VIVIX Shaklee
☑ FREE MEMBERSHIP (worth RM69)
☑ FREE VITALEA MULTIVITAMIN (worth RM88.75**)
☑ CASH REBATE RM30++
☑ JIMAT SEHINGGA RM40++


Sesuai untuk ibu hamil yang inginkan dapatkan nutrisi lengkap sepanjang kehamilan, juga sesuai untuk mereka yang pentingkan kesihatan dalaman & kecantikan luaran  Sesuai untuk lelaki & wanita

YES PACK 2 (PRENATAL)
✔ 1  ESP
✔ 1 OMEGA GUARD
✔ 1 OSTEMATRIX KALSIUM
✔ 1 VITAMIN C
✔ 1 B-COMPLEX
✔ VITALEA
☑  DISKAUN 5% DARI HARGA ASAL
☑  LEBIH MURAH & FREE VITALEA JIKA MENDAFTAR AHLI 


Anda baru lepas bersalin & ingin menyusukan bayi anda secara esklusif jadi ini lah YES Pack yang sesuai dengan anda kerana mengandungi ESP & Alfalfa sebagai milkbooster. YES pack ni juga sesuai untuk mereka yang menitikberatkan kesihatan dalaman & juga kecantikkan luaran. Sesuai untuk lelaki & wanita

YES PACK 3 (POSTNATAL)
✔ 1  ESP
✔ 1 OMEGA GUARD
✔ 1 OSTEMATRIX KALSIUM
✔ 1 VITAMIN C
✔ 1 ALFALFA
✔ VITALEA
☑  DISKAUN 5% DARI HARGA ASAL
☑  LEBIH MURAH & FREE VITALEA JIKA MENDAFTAR AHLI 


Bagi anda yang ingin satu set supplement untuk kecergasan badan, anda patut beli YES PACK Healthy Fitness. Selain dapat kekalkan kesihatan tubuh badan, Set ini jga sesuai untuk mereka yang ingin amalkan gaya hidup yang sihat & yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal & sihat. Sesuai untuk lelaki & Wanita

YES PACK 4 (FITNESS)
✔ 2  CINCH SHAKE MIX
✔ 1 CINCH TEA
✔ 1 HERBLAX
✔ 1 LECITHIN
✔ VITALEA
☑  DISKAUN 5% DARI HARGA ASAL
☑  LEBIH MURAH & FREE VITALEA JIKA MENDAFTAR AHLI 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿






SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...