Nuffnang

Wednesday, July 15, 2015

Tingkatkan peluang anda untuk Hamil dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selain dari membantu masalah penyakit kronik, Vivix Shaklee juga bantu dalam masalah kesuburan. Tak percaya? Ya, tapi ini lah realiti yang anda perlu tahu. Shaklee ada set kesuburan tersendiri yang terdiri daripada GLA,Bcomplex,Zinc,Vitamin E Complex dan ESP tetapi dengan pengambilan Vivix juga dikatakan dapat bantu mencerahkan lagi peluang anda untuk hamil kerana Vivix merupakan supplement untuk kesihatan menyeluruh.

Masalah kesuburan selalu menjadi punca utama kenapa sukar mendapatkan cahaya mata. Walaupun dah bermacam cara kita usaha namun rezeki masih belum berpihak pada kita. Masalah ksuburan ni banyak cabang, banyak punca yang kadangkala kita sendiri tak perasan dan tak pernah nak ambil tahu.

Gangguan pada sistem reproduktif wanita dan penurunan kualiti dan kuantiti sperma dikatakan menjadi punca masalah kesuburan.Pasangan yang mengalami masalah kesuburan ialah pasangan yang telah berkahwin lebih 2 tahun tetapi masih belum mendapat zuriat sedangkan mereka tidak menggunakan sebarang alat pencegah hamil.

Masalah kesuburan bagi wanita adalah seperti:
 • Masalah sistem reproduktif (fibroid, cyst, kanser rahim dsb)
 • Masalah kitaran haid yang tidak teratur
 • Masalah telur tidak matang
 • Obesiti
 • Lanjut usia
Masalah kesuburan bagi lelaki adalah seperti:

 • Pra-testikular iaitu hormon terganggu mengakibatkan testis tidak teransang dan bermasalah menghasilkan sperma.
 • Testikular iaitu sperma yang sihat tidak dapat dihasilkan berpunca dari sel yang rosak.
 • Post testikular iaitu gagal berejakulasi walaupun berupaya menghasilkan sperma yang normal.

Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah "Oxidative Damage" yang penyebab kepada punca sel-sel dalam tubuh badan menjadi rosak.

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang 'dilindungi' ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk HIDUP, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

Vivix juga membantu meningkatkan tahap tenaga, meningkatkan keupayaan sexual dan melindungi daripada masalah prostat (lelaki) Fungsi dan kebaikkan Resveratrol & Polifenol dalam VIVIX

1.Melindungi daripada Kerosakan DNA
Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Kesan Positif terhadap Pengawalan Genetik
Sekiranya anda memakan makanan yang tinggi kolestrol, tinggi gula dan tinggi lemak, sel badan anda akan rosak. Peranan vivix menghalang tekanan negatif biologi terhadap sel badan daripada rosak.

3. Penghasilan Biogenesis Mitokondria*
Vivix meningkatkan pengeluaran sel Tenaga (Mitokondria)Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Melambatkan penghasilan Protein AGE
Vivix melindungi sel-sel supaya sihat. Vivix melambatkan penghasilan AGE protein sebanyak 90%. dimana penurunan protein AGE ini perlu untuk mengelakkan anda dari penyakit kencing manis atau sakit jantung kerana AGE protein membantu kolestrol untuk aktif dan berkumpul didalam plak dan salur-salur darah badan kita.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


PROMOSI VIVIX 
Sepanjang Bulan Mei-Oktober 2015, Shaklee buat promosi Y.E.S VIVIX dengan setiap pembelian 2 botol anda layak untuk mendapat 5% DISKAUN dan beberapa lagi tawaran menarik yang akan diberikan secara PERCUMA bila anda beli TWIN PACK VIVIX ni. Tetapi untuk bulan ini, Shaklee tawarkan satu lagi offer dimana sekiranya anda beli 6 botol VIVIX, anda akan mendapat 1 BOTOLsecara PERCUMA. Jadi anda boleh lah start kumpul order dari kawan-kawan atau saudara mara yang sememangnya consume vivix atau mencari-cari supplement antipenuaan yang bagus untuk penyakit kronik seperti diabetes atau darah tinggi.

Dengan pembelian Promosi Beli 2 Diskaun 5% @ Beli 6 Percuma 1 - anda layak mendapat :

 • DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA
 • PERCUMA SEBOTOL VITALEA (MULTIVITAMIN) *terhad sehingga bulan Oktober 2015
 • NIKMATI SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI (Jimat sehingga 15-20%)
 • CASH REBATE / BONUS dari SHAKLEE
 • LEBIH PENJIMATAN

Dan pelbagai lagi keistimewaan yang ditawarkan sebagai AHLI SHAKLEE.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...