Nuffnang

Wednesday, November 19, 2014

Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Soalan yang berkali-kali orang ajukan dekat fa, dan berkali-kali jugaklah fa jawab soklan ni. heee.. Jom fa share cara-cara mudah nak jadi Ahli Shaklee. Baca sampai habis ye :)

Ada 2 cara yang mudah untuk anda join Shaklee :


* Membayar yuran keahlian sebanyak RM75 
- Keahlian seumur hidup
- Starter Kit akan dihantar melalui pos ke rumah anda

**  Keahlian secara PERCUMA dengan membuat pembelian sebanyak RM 650
(Boleh share order dengan kawan-kawan,saudara mara, jiran-jiran untuk genapkan belian RM650 atau lebih / GRAB produk dengan harga PROMO untuk dapatkan terus keahlian PERCUMA)
- Bersamaan dengan 200 UV/Points
- Anda terus layak mendapat 1st Bonus anda dari Shaklee (akan dimasukan ke dalam acc anda secara automatik pada bulan berikutnya)
- Keahlian seumur hidup
- Starter Kit akan dihantar melalui pos ke rumah anda

*** Daftar sendiri di mana-mana cawangan Shaklee
Jika anda tinggal berdekatan dengan mana-mana cawangan Shaklee, anda boleh daftar sendiri di kaunter dengan menggunakan ID:949399 (Farah) sebagai sponsor/upline anda.

● Keahlian Shaklee seumur hidup dan anda tidak perlu renew setiap bulan atau tahun. Sekiranya tiada sebarang pembelian dilakukan sepanjang setahun, keahlian anda masih kekal/valid.

● Istimewanya menjadi Ahli Shaklee ada boleh beli semua produk Shaklee dengan diskaun sehingga 20% walaupun anda hanya beli dan guna pakai sendiri.

● Untuk memudahkan pendaftaran, anda boleh whatsApp/SMS fa di 012-384 1916.


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...