Nuffnang

Tuesday, May 24, 2016

Shaklee Effect : Meal Shakes Bantu Naikkan Selera Makan Si Kecil


Bila doktor cakap Airis Underweight.. balik tu fa sendiri timbang & ukur tinggi Airis. Kira guna BMI Culculator dan berat badan airis ialah healthy weight.

Airis bukan jenis tak makan.. dia cuma memilih makan. Airis aktif dan bukan lembik je.. Alhamdullilah Airis pon jarang sakit. Yes! fa percaya susu ibu itu yang buat antibodi airis kuat.

Anda mesti risau kan bila anak anda jenis yang memilih makan? Setiap bulan checkup mesti underweight.. tak aktif, sering sakit sebab tak cukup nutrisi dan zat yang mereka dapat sebab mereka jenis yang memilih makan. Macam mana nak buat anak anda makan tanpa memilih makan? Jawapanya...cuba beri mereka Meal Shakes Shaklee.. campurkan bersama minuman kegemaran mereka atau susu & anda akan lihat anak anda kembali berselera untuk makan.

Pengedar Shaklee Sri PetalingTestimoni #shakleeeffect #mealshakesshaklee

"Alhamdulllilah setelah 3 hari consume, anak saya berselera makan..dulu nasi pon tak nak... sekarang dah bertambah 2 pinggan, pizza 1 slice dah boleh habis. Siap request nak makan lagi. Syukur Alhamdullilah selera makan semakin positif..."

==============================================

Jangan risau, anak anda tak akan obese atau heavy weight bila mereka kerap makan selepas minum meal shakes, tetapi berat badan mereka akan ideal. Mereka lebih sihat & bertenaga. 

Manfaat Utama- 
► Nutrisi Lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin,mineral, dan zat. 
 ► Membekalkan nutrisi kepada tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa) membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain. 
► Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium magnesium yang diperlukan untuk pembinaan tulang dan sel-sel untuk proses membesar. 
►Anti oksidan - Mengandungi vitamin A,C,E, Zinc, Selenium, yang merupakan agen ati-oksida melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan. 
► Megembalikan seri wajah - Mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat Besi dan copper yang cukup untuk bina sel-sel darah merah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik. 
► Detoksifikasi - Kaya dengan serat untuk membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut & usus 
► Rasa yang lazat - Perasa vanila yang lazat, tidak mengandungi pewarna & gula tiruan.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

=================================================
PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG 

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916 
Like us on Facebook : Finurz Creations 
Follow us on Instagram : @finurz_creations 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...