Nuffnang

Tuesday, May 24, 2016

Shaklee Effect : Bertenaga Sepanjang Berpuasa dengan ESP & Performance Drink


Tak sabar nak sambut bulan ramadhan. Selalu bulan ramadhan la bulan yang memang tak akan miss bangun solat malam kecuali bila datang bulan je la..hehehhe Kalau tak memang liat gila nak bangun solat malam. Selalu lepas subuh mesti sambung tidur. Dah 3 tahun berpuasa dengan Mighty Triple Gems Shaklee, Lepas subuh memang tak mengantuk pon. Susu pun tak pernah surut walaupun berpuasa. Badan more energy walaupun sarat mengandung masa tu.

Ini bukan omongan kosong atau sekadar untuk menjual produk. Kalau tak bagus tak akan lah fa share kan? Fa suka shares sesuatu yang fa sendiri rasa benda itu bagus & bermanfaat . Sama macam Set Mighty Triple Gems Shaklee ni. Bukan 1 2 testimoni positif pengguna, tapi beribu testimoni positif yang anda boleh google tentang Set Mighty Triple Gems Shaklee ni. Salah satunya seperti dibawah ini....


Pengedar Shaklee Sri Petaling

#shakleeeffect #testimoni #ESP #Performancedrinkshaklee

"Dah 6 hari kita berpuasa, tahun-tahun lepas..mata confirm susah nak celik untuk bangun masak + sahur.. tapi  alhamdullilah...tahun ni dengan ESP & PD sebelum tidur...bangun masak sahur pukul 3 pagi sempat basuh baju.. yang paling best mata tak mengantuk time mengaji subuh..alhamdullilah...."

================================================

Pengedar Shaklee Sri Petaling

SET RAMADHAN SHAKLEE untuk SEISI KELUARGA

❤️ ESP yang mengandungi sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.

❤️ Meal Shakes sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

❤️ Performance Drinks (PD) pulak ialah minuman seperti isotonik tetapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

LECITHIN bantu dalam menghalang obesiti. Pengambilan yang betul mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang. Raya nanti tentu selim melim kalau ambil set ni.

===============================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...