Nuffnang

Saturday, January 23, 2016

Kisah Perokok Tegar

Assalamualaikum
Happy weekend semua. Nampak tak punya bz hari ni, baru sempat nak tulis entri. Alhamdullilah hujan lagi hari ni. Sejuk sikit bumi. Baru nak lunjur kaki airis nak menyusu. Sambil dia menyusu boleh la mamy update entry guna 'Bloggeroid' yang awsome ni!

Mesti semua dah rehat-rehat minum petang ngan family kan? fa macam biasa berdua je dengan airis, masak lepas maghrib la kang sebab babah balik lambat. Tadi pagi semua dah kenyang makan nasi lemak. Ohw ye sambil2 anda rehat-rehat tu fa nak cerita lagi satu cerita real tentang seorang perokok tegar ni. Sit back & relax.....

Kisah seorang perokok tegar



Rashid, 35tahun - Seorang perokok tegar. Beliau start merokok sejak dari zaman remaja sehingga sekarang. Dari tahun ke tahun, azam untuk berhenti merokok gagal terlaksana.

Memandang harga rokok dah semakin mahal. Kesihatan pulak dah semakin teruk. Rashid tekad untuk cari jalan supaya dia berhenti merokok sebagai azam tahun baru dia. Kawan-kawan cadangkan 'patch' yang lekat kat lengan untuk kurangkan nafsu merokok. Tapi tak jalan.

Puas dia berubat, pergi kaunseling, tapi tak berhasil & hampir putus asa. Keinginan merokok semakin teruk. Lagi stress lagi kerap merokok.

Tergerak hati nak google rawatan alternatif untuk perokok tegar dan jumpa Vivix Shaklee yang mungkin dapat bantu masalah yang dia hadapi.

Kini Rashid dah tak merokok lagi. Rashid bijak..dia tak tunggu la.. dia dah tak perlu habiskan duit rm20++ sehari untuk beli rokok. Dia gantikan ketagih rokok tu dengan amalkan Vivix Shaklee sesudu sehari setiap pagi.

Rashid lebih bertenaga. Lebih fokus. Rasa lebih sihat. Sekarang dia pulak perkenalkan Vivix dekat teman-teman yang perokok tegar supaya jadi bebas rokok dan sihat macam dia.

Bulan ni Vivix promo beli 2 dapat diskaun 5% + Free membership! Rashid bijak ambik peluang grab Twin Pack Vivix Shaklee ni..

Jom jadi sihat macam Rashid! Jom beli Vivix!!

Nak dapat harga lebih jimat boleh whatsapp Fa ye (:

Salam Maghrib ☆ Sharing is Caring

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, BUKIT JALIL, SUNGAI BESI, TASIK SELATAN, KUCHAI LAMA & OUG



SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda! 

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...