Nuffnang

Tuesday, August 11, 2015

Slim cara mudah dan selamat dengan Set Slimming Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Malam ni makan lambat sikit. Sebenarnya setiap malam pun fa makan lambat. Suami balik pukul 7 malam, selalunya suami suka nak minum kopi/teh atau minuman panas-panas kalau dia balik kerja. Dah minum minuman panas mesti ada makananya sekali kan, jadi memang kami biasa makan lambat around pukul 8 malam keatas selepas maghrib.

Selalu orang kata kalau nak kurus atau nak jaga berat badan, jangan makan lepas pukul 7, Sebab selepas pukul 7 badan kita dah berehat, Selalu lepas makan tiada sangat aktiviti selain duduk-duduk tengok tv & lepas tu terus tidur. Jadi lemak-lemak senang lah berkumpul kat pinggang, kat peha, kat perut dan tempat-tempat lain. Bagi fa senag je. Lepas makan duduk rehat dulu, kasi segala makanan turun & hadam dengan baik. Selalu lepas makan fa ke dapur mengemas. Kesana sini uruskan hal-hal rumah sebelum masuk tidur. Betul-betul lepas makan malam fa telan Lecithin & Alfalfa Complex Shaklee.

Alfalfa Complex
● Alfalfa mencuci usus dan membuang toksin
● Membantu masalah pencernaan dan penghadaman
● Membantu metabolisma dan similasi makanan
● Mengandungi saponin yang bertindak sebagai serat untukmenyerap kolesterol

Lecithin
● Mencegah lemak melekat di dinding membran
● Membantu proses metaboilisma, kolesterol,trgycerides dan lemak darah
● Mencairkan dan memecahkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah.

Untuk anda yang tak suka nak makan malam apa kata anda bancuh segelas ESP ni sebelum tidur. ESP dapat replace makan malam anda & pastikan perut tak kosong. Kalau perut kosong nanti senang kena gastrik atau masuk angin.

ESP
● Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.
● Protien juga sangat penting dalam membantu meningkatkan metabolisma dan perkembangan otot anda, menjaga nafsu makan dan mengelakka badan dari menggeleber.

Sebelum tidur jangan lupa makan Herb-lax ye. Kasi nyah segala kekotoran tersumbat dalam usus anda tu. Esoknya badan akan segar je sebab segala toksik dan kekotoran tersumbat dah dinyah keluar dengan senangnya selepas anda makan herb-lax.

HerbLax
● Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
● Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
● Membantu masalah sembelit
● Mengempiskan perut`
● Melawaskan pembuangan air besar
● Memejalkan perut.
● Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit


Anda ada masalah suka makan, kerap malam & sukar nak turunkan berat badan? PM fa sekarang dan dapatkan Slimming Set Shaklee untuk anda sekarang. Fa akan share cara makan ekslusif yang khas untuk customer-customer fa sahaja.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...