Nuffnang

Friday, July 3, 2015

Pengedar Shaklee di Sri Petaling, Bukit Jalil, Bandar Tasik Selatan, Sungai Besi & Sekitarnya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hampir sebulan Lamanya fa tak update blog.. Masalah internet, line tak berapa stabil buatkan semakin menjadi-jadi kepayahan nak update blog. Handphone yang asik 'hang' btul-betul.me betapa menduga tahap keimanan. Allah je tahu kepenatan otak masa sekarang ni...

Lagi best bila cubaan nak update goggle+ (g+) guna hp kononnya nak bagitau lah yg fa Masih aktif bershaklee jadi lagi stress sebab tetiba g+ suruh autobackup dan sekalian gamba masuk ke device. (fa pon taktau ape sebenarnya autobackup ni yang fa tau taknak bagi gamba hilang) disebabkan hp selalu hang-hang, fa reformat habis segala gamba dalam hp ni yang taj save hilang. Rupanya gamba yg hilang tu semua gamba-gamba yang dah di 'autobackup' oleh G+.. Jafi macam.yang korang nampak.. Gamba header, gamba sekalian promosi, set-set shaklee, gamba dalam.entry yang lama-lama se-la-mat LAH didelete.

Entry ini nak bagitau.yang fa masih lagi ahli Shaklee, masih lagi aktif jual shaklee cumanya tak aktif berblog dan tak aktif mengupate entry dan promosi-promosi terbaru. Jangan lah sebab blig ni 'togel' tanpa gamba header & gamba-gamba korang taknak baca atau takua sa nak view. Gambar tu memang penarik tp entry bertulis lagi banyak info menarik.

Jadi utk korang yang area Sri Petaling, bukit jalil,bandar tasik selatan, sungai besi dan sekitarnya jangan segan silu SMS/WHATSAPP fa ye kalau nak dapatkan Supplement Shaklee. INSYAallah semua ready stok.

PROMOSI SHAKLEE BULAN JULAI 2015 (MUST HAVE)


»»»»VIVIX® SHAKLEE««««
> BELI 6 PERCUMA 1
> BELI 2 DISKAUN 5%

*FREE MEMBERSHIP
*FREE POSTAGE
*CASH REBATE
*FREE VITALEA
*PENJIMATAN BERGANDA

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN SUPPLEMENT VIVIX® SHAKLEE?

đź’śMenggalak penuaan yg sihat

đź’śMembantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

đź’śMengurangkan risiko penyakit jantung

đź’śMengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

đź’śMeningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

đź’śMengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk

đź’śMembantu dlm proses penurunan berat badan

đź’śMenyokong kesihatan mata

đź’śMeningkatkan kesihatan imum badan

đź’śMenggalakan kesihatan keseluruhan

=====================
SESUAI UNTUK:

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
===================

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...