Nuffnang

Wednesday, December 3, 2014

Vita E Complex Shaklee bantu turunkan berat badan dan hapukan jerawat degil

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Vita E Complex ni dah berbotol-botol fa jual, Alhamdullilah. Bila dah berbotol-botol semestinya barang baik kan? Mesti lah, walaupun berlambak supplement vitamin E yang dijual, kenapa orang ramai masih pilih SHAKLEE? 


Ni salah satu sebabnya!! FRESH TESTIMONI dari REGULAR Customer fa!! Ambil vita E untuk masalah jerawat, tapi pakej dengan berat badan turun.. tak ke best tu?

Selain dari vitamn E ni vitamin untuk kulit, Vitamin E juga mampu merendahkan paras kolestrol dan sangat baik untuk kesihatan jantung. Fa shorkan Vita E diambil selepas makan makanan berminyak dan anda rasai kelainanya. 

Kebaikan kesihatan grape seed extract

  • Menyingkirkan radikal bebas
  • Mengurangkan radang (inflammatory)
  • Membantu kesihatan otak, kulit dan mata.
  • Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular.
  • Mencegah masalah kelenjar prostat
  • Melambatkan proses penuaan
  • Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
  • Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
  • Membantu fungsi sistem saraf otak
  • Meningkatkan daya pertahanan

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...