Nuffnang

Wednesday, December 3, 2014

Hand dish wash Shaklee selamat untuk cucian botol dan punting susu anak anda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Berbotol-botol Hand Dish Wash Shaklee ni fa dah jual. Ada lah setengah customer PM tanya "Fa pencuci botol Shaklee ade stok?" hahahha kenapa pencuci botol? Sebab 1st testimoni pasal hand dish wash ni fa cuci punting dan botol susu Airis. 


Itu yang bagusnya Hand dish Wash Shaklee ni, SELAMAT untuk mencuci botol dan punting susu anak. Tapi Hand Dish Wash ni bukan untuk cuci botol semata ye, Boleh cuci segala peralatan dapur rumah anda!

Fa suka Hand Dish Wash ni sebab bau dia yang fresh.. bukan bau menyengat. Lagi satu JIMAT sebab guna sikit dah cukup nak hilangkan kotoran degil.

Yang fa paling suka, cuci barang-barang plastik, tupperware yang berminyak dan berbau dan botol air yang bau masam.

Ni testimoni fa sendiri, En.suami kalau pergi kerja mesti bawak shaker isi milo lah, Cinch Shake lah, susu lah, kopi lah.. bila balik malam. shaker tu dah berbau masam basi. Jadi apa fa buat, bersihkan shaker tu dulu, kemudian rendam dengan 2-3 titik Hand Dish Wash Shaklee, Esoknya, memang dah tak berbau lagi masam tu, bau fresh je. Kalau pencuci pinggan biasa tu still ada bau yang tinggal sikit-sikit. 


● Tiada bahan kimia
● Berasaskan dari sumber tumbuh-tumbuhan.
● Selamat digunakan untuk mencuci botol susu, punting, mainan dan perkakas dapur.
● sangat pekat, setitis sahaja menghasilkan buih yang banyak.

Berkesan
Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
Buih Sabun yang lebih tahan lama

Sesuai untuk Mencuci oeralatan dapur 

Hand dish Wash terdapat dalam SET GET CLEAN SHAKLEE, 


SET GET CLEAN Shaklee terdiri daripada:
Basic H
Soft Fabric
Fresh Laundry
Hand Dish Wash

Nak kan yang lebih SELAMAT dan MESRA ALAM tanpa BAHAN MERBAHAYA? JOM dapatkan SET GET CLEAN SHAKLEE sekarang juga!!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...