Nuffnang

Wednesday, December 3, 2014

meal Shakes : Untuk tingkatkan selera anak

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Anak susah nak makan? picky eater? Tu perkara biasa untuk anak-anak yang sedang membesar. Fa faham walaupun airis kecik lagi, bila semua makanan dia reject dan hanya nak menyusu pun dah buat fa rasa risau. Tapi sebab Airis masih menyusu badan, fa takdelah risau sangat sebab zat dan nutrisi masih dia still dapat melalui susu badan.

Bagi ibu-ibu yang sedang mencari jalan penyelesaian dekat masalah sukar makan anak anda ni, ape kata beri mereka MEAL SHAKES! Sebab meal shakes dapat bantu menaikan selera makan anak anda. Jangan risau, anak anda tak akan hadapi masalah berat badan sebab meal shakes membantu mereka dapatkan berat badan yang ideal bukan obes!


JOM baca testimoni Meal Shakes :

Testimoni #1  
"Anak saya takmo makan, bila nak bagi makan mesti menyorok belakang pintu, lepas bagi makan MEAL SHAKES sayur-sayur pon dia makan "


Testimoni #2
" Farhan dan senang makan sekarang, makan pun banyak dari dulu, susu pun kuat. Kadang tu lepas makan nasi tak sampai setengah jam dah mintak susu."


15 Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:

Kurangkan Ekzema
Untuk Tumbesaran
Untuk Perkembangan Minda
Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
Untuk Anak kekal aktif
Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
Meningkatkan berat badan anak
Membantu anak fokus
Membantu kurangkan kekerapan asthma
Mengatasi masalah sembelit pada anak
Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu
Satu botol Meal Shakes ni boleh tahan lama sebab sehari sesudu kecil je bukan bancuh macam bancuh susu tu :)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...