Nuffnang

Wednesday, December 3, 2014

Meal shakes Shaklee untuk warga tua

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


LUMRAH bagi orang tua yang kurang berselera untuk menjamah makanan. Kalau tak makan macam mana nak kaver semua zat-zat kan sedangkan orang tua ni lah yang perlukan vitamin, mineral dan zat untuk tubuh badan mereka.

Kalau taknak makan, apetah lagi nak menelan ubat-ubatan atau supplement kan? Jadi supplement berbentuk susu/minuman adalah cara yang terbaik untuk mereka.

Meal Shakes adalah pilihan yang terbaik untuk diberikan kepada orang tua yang tiada selera makan kerana ia membantu mempertingkatkan selera makan.Selain itu juga dapat memberi mereka tenaga, mengatasi masalah sembelit, mencantikkan kulit, rambut dan kuku.

Meal Shakes sesuai diamalkan setiap hari pada waktu pagi sebagai sarapan pagi dan sebelum tidur.
Insya-Allah orang tua anda juga akan menggemarinya kerana ia lazat berperisa vanilla, tiada rasa maung atau bau-bau yang tidak menyelerakan.

Meal Shake Shaklee Terbaik kerana :


1. Nutrisi Lengkap
~mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat akan menyebabkan menyukarkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak

2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh
~kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, darah, organ, imun dan lain-lain

3. membantu tumbesaran
~mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses pembesaran tubuh badan

4. Anti oksida
~Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5. Mengembalikan seri wajah
~mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah yang lebih cantik

6. detokfikasi
~kaya dengan serat larut untuk membanu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus

7. kelazatan rasanya
~ minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktosa semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

Beri ayah,ibu,datuk nenek sesuatu yang terbaik untuk mereka kekal sihat dan bertenaga.. berilsh mereka MEAL SHAKES hari ini juga!!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...