Nuffnang

Friday, November 7, 2014

Masker ESP untuk kulit lebih halus, gebu dan fresh setiap hari!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Semalam fa share pasal customer fa yang rajin sangat buat masker ESP kan, hari ni ade lagi testimoni customer yang dapat rasa kulit makin cantik dengan ber-masker ESP setiap malam.

Fa belum pernah buat lagi, seriously. Mana lah fa ade masa nak bermask-mask ni asik kelek anak je. Tapi cukup fa jadikan ESP minuman harian fa pon dah dapat kulit yang flawless ini kan pulak bagi mereka yang rajin nak buat masker. Salute kat uolls!!

Kebaikan ESP Shaklee
♥ ESP dapat membantu kulit wajah berseri, anjal, mengurangkan freckles dan pigmentasi seperti awet muda
♥ ESP membantu memulihkan kedutan dan merangsang regenerasi kulit dan otot.ESP membantu dalam masalah rambut gugur dan beruban.
♥ ESP membantu menghilangkan parut jerawat.
♥ ESP memberikan tenaga yang berpanjangan juga menjadikan badan lebih cergas, lebih sihat dan kurang letih.
♥ ESP membantu memberi rasa kenyang berjam-jam.
♥ ESP membantu mengurangkan berat badan.
♥ ESP bertindak sebagai MILK BOOSTER, menambahkan penghasilan susu ibu.
♥ ESP membantu mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
♥ ESP membantu memulihkan fungsi prostat lelaki- keupayaan menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser dari merebak.
♥ ESP membantu mengurangkan gejala tekanan, kemurungan, kebimbangan, ketakutan dll.
♥ ESP membantu meningkatkan keupayaan seksual.
♥ ESP membantu menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara.
♥ ESP membantu memberikan tenaga kepada ibu hamil dan membantu perkembangan fetus dalam kandungan.


Cara buat Masker ESP
1)Ambil 1 sudu kecil ESP, bancuhkan dengan sedikit air sejuk.
2) Apply di muka sehingga penuh dan rata.
3) Biarkan semalaman / bagi yang tak selesa tidur dengan masker boleh cuci selepas 2-3 jam.
* Boleh juga add on Vitamin E atau yogurt untuk kesan lebih kabaaboom!!

● Bangun pagi cuci muka memang rasa fresh je.
● Amalkan 3 kali seminggu untuk kesan yang best. Nak lebih best buat tiap-tiap malam.
● Muka rasa lebih lembab, jeragat ,jerawat, parut pun dapat dihapuskan.
● Cuba buat konsisten
Jangan risau, ESP ni 100% soya non-GMO dan organik. Dari tepek kat muka benda merepek baik tepek ESP kan dah terbukti keberkesanannya!

Selamat Mencuba!!


Sharing is Caring!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...