Nuffnang

Friday, November 7, 2014

Resepi : Milkshake MEAL SHAKES Vanila Lazat

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Hari ni nak kongsi resepi Meal Shakes.

Bukan anak- anak je boleh minum, mak-mak bapak- bapak atuk nenek pon boleh join sama. Itu namanya Sharing is caring.

MilkShakes Meal Shakes Vanila Lazat


Bahan-bahan.
♥ Meal Shakes
♥ Fresh milk
♥ Sedikit Air
♥ Ais
Optional - Shake n Take , Ice Cream

Cara-cara
♥ Campurkan 1 sudu/scoop MEAL SHAKES, Secawan Fresh Milk dan sedikit air dalam shaker, cawan, shake n take anda
♥ Letak beberapa ketul Ais
♥ Shake kanan Shake kiri
♥ Siap dan hidang!

Senang yang amat! Actually lagi sedap kalau boleh letak ice cream. Fa takde ice cream pulak. Macam ni pon dah shodapp!

BTW, Meal shakes ni hanya boleh diberi kepada anak yang berumur setahun ke atas. Jangan nak memandai bagi anak bawah setahun ye. Sukatan pon ade sukatan yang betul. Nak tahu sukatan kena beli dari fa dan fa guide dari A to Z.

6 fakta menarik tentang Meal Shakes Shaklee:
► Nutrisi Lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin,mineral, dan zat.
► Membekalkan nutrisi kepada tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa) membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
► Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium magnesium yang diperlukan untuk pembinaan tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
►Anti oksidan - Mengandungi vitamin A,C,E, Zinc, Selenium, yang merupakan agen ati-oksida melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
► Megembalikan seri wajah - Mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat Besi dan copper yang cukup untuk bina sel-sel darah merah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
► Detoksifikasi - Kaya dengan serat untuk membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut & usus
► Rasa yang lazat - Perasa vanila yang lazat, tidak mengandungi pewarna & gula tiruan.

SELAMAT MENCUBA :)

Sharing is Caring

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...