Nuffnang

Monday, September 2, 2013

Testimoni: COQ Health Plus - Untuk Lelaki bertahan lebih lama?

Salam Semua.

Baca je tajuk entri ni mesti ramai yang tertanya-tanya kan. Disebabkan supplement ni baru je dilancarkan, jadi belum banyak testimoni yang boleh di review. Cuma fa tertarik dekat satu entri pasal COQ Health Plus dimana salah satu kelebihan dan kebaikkan nya ialah boleh membuatkan suami tahan lebih lama sewaktu bersama isteri.

Credit to WWW.anakkuwiraku.com


Dulu fa selalu suggest dekat customer Vitamin E kerana dilengkapi dengan selenium yang ternyata bagus untuk hormon kesuburan lelaki. Lepas ni boleh la fa suggest COQ Health Plus pulak sebagai salah satu supplement dalam usaha untuk mendapatkan zuriat disamping untuk menjaga kesihatan jantung  (Inshaallah)

Kandungan didalam COQ Health Plus :
CoQ Health Plus ini mengandungi campuran  Coenzyme Q10 (CoQ10), Vitamin E dan ekstrak teh hijau. Apa yang dimaksudkan dengan Coenzyme Q10 tu? CoenzymeQ10 adalah sejenis jisim yang menyerupai vitamin yang dijumpai di dalam setiap sel dalam badan kita. Para saintis berpendapat jantung kita mengandungi 10 kali lebih banyak CoQ10 dari organ lain. Ini kerana jantung kita adalah organ yang paling kuat bekerja kerana ia berdegup kira-kira 100,000 kali sehari. Degupan ini berlaku dengan adanya tenaga. Pada usia muda tubuh badan mungkin tiada masalah mengeluarkan tenaga untuk degupan jantung tetapi ia mula bermasalah ketika kurangnya pengeluaran tenaga pada usia 50-an dan seterusnya. Degupan jantung akan menjadi lemah. Jadi lepas ni boleh la belikan COQ Health Plus ni untuk Suami tercinta pula eh. hihihi
************************************************************************
Dapatkan COQ Health Plus dengan harga PROMOSI!!!

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian &dapatkan harga ahli.Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...