Nuffnang

Saturday, August 24, 2013

Testimoni Set Penjagaan Wajah - Enfuselle

Salam Semua.


Alhamdullilah, semenjak fa promote skin care Nutriwhite & Enfuselle ramai pulak yang order dan bagi respond yang baik.

Percaya atau tidak, Fa dah pakai seminggu  NW dan kulit fa semakin halus, whitehead semakin berkurangan, pori-pori semakin mengecil, minyak pon dah takde. Sampai En.Suami tegur kulit fa semakin cantik. Tunggu lepas pantang nanti, fa nak pakai full set NW -Inshallah.

En. suami terlalu teruja sampai dia kidnap NW fa tu, yang bestnya kulit dia pon nampak halus. Tapi sebab kulit dia jenis berminyak, fa akan belikan dia Enfuselle nanti khas untuk dia.

'Salam Fa, thanks ya kenalkan kita kat enfuselle ni. Suka sangat. Kulit kite kan macam kite cakap that day.. kering.. macam nampak tua je.. pakai makeup lagi nampak tua. Tompok2. Ni seminggu pakai enfuselle rase lembab je kulit muka. Best sangat! Tunggu sebulan kite update awak ok!. Oh ya Kawan kite kulit berminyak kat T zone tu awak suggest ape eh? Dia nak kawin ujung tahun jadi dia nak nampak cantik katenye lah. Awak suggest sekali dengan supliment yang elok dia ambil. Reply asap k fa' 

Pagi tadi fa dapat SMS dari customer yang dah cuba full Set Enfuselle ni. Seronok fa baca respond dia. Memang fa tak tipu. Skin Care Shaklee ni memang terbaik setanding dengan SK11, Estee Lauder dan mana-mana product yang dorang jual dekat kaunter mall tu. Mahal? bagi fa ia sangat berbaloi dan menjimatkan! bayangkan pakai hanya sedikit tapi result dia sangat memuaskan.

Kalau nak cuba Enfuselle & NW ni boleh direct WhatsApp/SMS/Call fa 012 3841916 dan fa akan bagi harga special untuk anda.
*******
Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengadar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...