Nuffnang

Sunday, August 25, 2013

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET ternyata bagus dan berkesan!

Salam Ahad Semua.

PROMOSI Bulan August tinggal 5 hari lagi!! Jom Dapatkan sebelum terlambat. Jadi entri hari ini fa Fokus pada Promosi bulan August yang semakin hampir kepenghujung.

Ramai masih teragak-agak dan masih tercari-cari  suplimen yang bagus untuk ayah dan ibu? Kenapa tak try dan beli kan mereka Advanced Joint Health Tablet (AJHT) yang ternyata bagus dan berkesan ni?

Advanced Joint Health Tablet 
*Menyokong Kesihatan Sendi BerpanjanganShaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

AJHT tidaklah difokuskan kepada orang tua sahaja tetapi kepada mereka yang memerlukan seperti:
Siapa yang memerlukan AJHT?
- Orang tua yang sering sakit lutut dan sendi.
- Lelaki dan wanita yang inginkan suplimen 100% semulajadi untuk kesihatan sendi mereka.
- Meraka yang mempunyai masalah sendi tulang.
- Mereka yang mempunyai gaya hidup actif dan lasak.
- Mereka yang sering melakukan kerja-kerja berat.

Keistimewaan Advanced Joint Health Tablet:
*Ekstrak proprietari Boswellia turut mengandungi bahan semulajadi lain yang mempunyai bioaktiviti yang lebih baik bila bergabung berbanding AKBA sahaja
*100% bebas kondrotoin bagi penyerapan ekstrak jagung yang lebih baik. (Sulfat kondrotoin boleh menggangu penyerapan khasiat ekstrak jagung dan glukosamina
*100% berasaskan sayur-sayuran. Sangat-sangat sesuai bagi vegetarian
*Kapsul yang mudah ditelan
*Bebas gluten

1)Ekstrak Boswellia - Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Jadi Ekstrak Boswellia iaitu gum resin yang mengandungi asid Boswellia AKBA yang pekat (sumber: pokok Boswellia serrate) dapat menyokong keselesaan sendi-sendi anda. Asid Boswellia berfungsi sebagai anti-radang semulajadi dan contohnya, dapat mengatasi radang sendi lutut, sendi bahu dan sebagainya

2)Ekstrak Jagung - Ekstrak jagung membekalkan sumber pekat glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan dalam jangka masa panjang. Glukosamina yang dihasilkan oleh tubuh akan semakin berkurang seiring dengan pertambahan usia. Jadi Joint Health Tablet membantu meningkatkatkan glukosamina dalam tubuh. Ekstrak jagung juga menggalakkan kelenturan, pergerakan bebas yang menjadikan sendi lebih fleksibel. Jadi berita baik bagi penggemar jagung.  Anda boleh meneruskan makan jagung kesukaan anda .

3)Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C - Merupakan nutrien penting dalam membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung yang memberikan kekuatan struktur terhadap sendi. 100% Nilai Harian Vitamin C dalam Advanced Joint Health Tablet (AJHT) disediakan sebagai nutrien penting untuk sintesis kolagen. Kolagen merupakan salah satu komponen dalam pembentukan tulang rawan dan tisu-tisu penghubung yang lain dalm tubuh. Manakala sebanyak 10% Nilai Harian mineral surih zink, tembaga dan mangan yang terdapat dalam setiap biji kapsul (AJHT) membantu enzim-enzim membina kolagen dan glikosaminoglikan dalam tubuh. Jadi mineral-mineral dan vitamin Cmemelihara tisu penyambung yang sihat untuk sendi yang kuat dan sihat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...