Nuffnang

Tuesday, April 16, 2013

TESTIMONI SET KESUBURAN

Salam semua,


Bila buat entry ni rase bersemangat je.. ye la sebab fa pon amalkan makan supplement ni... tapi Fa pesan dan ingatkan sekali lagi, supplement ini bukan jaminan untuk hamil, namun sebagai usaha untuk menstabilkan hormon, membaiki sel-sel badan agar berfungsi sepenuhnya dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Paling penting DOA & Mohon PadaNYA semoga diberi rezeki, dikurniakan zuriat yang cukup sifatnya, soleh & solehah dan berkati setiap usaha kita & perkenankan doa kita.

Doa Mendapat Zuriat :***********************************
Testimoni Pengguna SET Kesuburan: *Sharing is Caring*

Alhamdullilah Rezeki ALLAH bagi... so sesiapa yang mempunyai masalah yang sama.. tak salahkan mencuba set ni.. sebab fa pon cuba juga. mana tahu rezeki anda pulak?? Tapi pada mereka yang mempunyai masalah keputihan boleh cuba ALFAFA Complex KLIK SINI untuk baca mengenainya k.

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk Shaklee di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu.
 *******************************
Jika anda nak beli produk SHAKLEE dengan harga ahli ataupun nak COD area SRI PETALING , BUKIT JALIL & Sekitarnya boleh hubungi Fa untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Fa akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...