Nuffnang

Saturday, August 20, 2016

Nak Beli Shaklee whatsapp / SMS 012 384 1916

Jangan la camni pleaseee... order-order skali cancel. Kesian kat kita wak.. Bukan senang nak ada sales tau. Semangat kita layan semua soalan awak yang berjela tu sekali awak beli ngan orang lain...sobs~ 

Pagi-pagi emo pulak kan? hahahha tapi kalau lah boleh cakap kat orang tu depan-depan gitulah yang fa nak cakap. Banyak lagi nak tambah tapi takpe lah.. less less less. Fa percaya tau pada rezeki Allah. Kalau orang tu whatsapp kita, cerita tentang masalah dia.. itu ini kita jawab dengan ikhlas. Sebab niat nak berniaga Shaklee ni nak bantu ramai orang dapatkan tahap kesihatan yang lebih baik InsyaAllah tapi last-last tak respon bila kita tanya still berminat nak beli ke tak. Selang beberapa hari dia cakap dah beli...... takpe..maknanya dia bukan rezeki kita.. mungkin akan bawa lebih kemudaratan dari kebaikan kan? siapa tahu..semua kerja Allah.



Tapi ada jugak yang serius buyer yang PM dekat FB atau DM kat ig tapi sebab fa terlepas pandang, segala PM dan DM anda berlalu gitu saja. Jika anda betul-betul serious buyer, anda boleh terus whatsapp fa kat 012.384.1916 untuk fast respond.

Serious buyer mesti nak fast respond kan? Nak barang cepat dapat kan? jadi jangan buang masa tau ambil hp & whatsapp fa dekat no keramat 012-384 1916 ni

Ok hari ni fa sedikit bizi sebab sabtukan.. banyak aktiviti luar :) Jadi fa hanya aktif dekat whatsapp je la. FB pun update gitu-gitu. heheheh Happy weekend gorgeous!


eh..satttt jangan lupa promosi bulan ni tau!

OSTEMATRIX 

Beli 2 dapat 5% off
Beli 6 dapat 1 Free



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...