Nuffnang

Tuesday, March 1, 2016

PROMOSI MARCH 16 : ESP



Best..Best memang Best!!!

PROMO BULAN NI ESP. 

ESP ni memang berhantu. ESP ni memang salah satu produk yang paling berhantu selain Vivix & Vitamin C Shaklee. ESP ni memang menjadi kegilaan ramai. Kalau tak promo pon berpusu-pusu orang beli, inikan pulak tengah PROMOSI kan.. tak ke berebut orang nak beli sebab JIMAT!!

Siapa pengamal ESP sila lahh contact SID anda & dapatkan ESP dengan harga promosi sekarang sebelum terlambat sebab Promo ni valid SEBULAN je.

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Buy 6 free 1
Buy 2 with 5% discount

Fa sharekan sikit info tentang ESP yang anda perlu tahu & perlu ambil tahu :)

Tahu tak kenapa ESP Shaklee ini dikatakan sebagai Pembekal Tenaga Berpanjangan?

ESP adalah Protien Berasaskan Tumbuhan.

Makanan yang tinggi karbohidrat dan juga makanan yang tinggi protien dalam aspek pembekal tenaga adalah..

✅ Makanan tinggi karbo (seperti gula-glucose type) ia akan terus dilepaskan dalam darah dengan cepat. Makanan yang tinggi karbo ini biasanya bacaan Indeks Glisemiks tinggi. Jadi, tenaga yang dibekalkan juga singkat sahaja masanya. Bila kita makan, terus shoot up gula dan tenaga akan drop dengan cepat.

TETAPI....

✅ ESP Shaklee, glucose yang dilepaskan ke dalam darah adalah sedikit demi sedikit (indeks glisemiks rendah) jadi tenaga yang dibekalkan kepada badan juga berpanjangan.

✅ dalam ESP Shaklee ini mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan kita serta Kalsium separuh daripada keperluan harian manusia.

======================
KELEBIHAN ESP SHAKLEE.
======================
✅ membantu kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
✅ membantu memberi tenaga, kurangkan keletihan..
✅ kenyang tahan lama.. Bagus yg nak diet or maintain berat badan.
✅ membantu menghilangkan parut jerawat.
✅membantu mengurangkan eczema dan masalah kulit..
✅mereka yg ada gastrik bole cuba esp ni..
✅membantu melembapkan kulit yg kering.
✅membantu mengurangkan bau badan.
✅baik utk hormon.
✅baik utk prostat.
✅bantu membaiki memori.
✅membantu membaiki masalah rambut uban,gugur dan pigmentasi kulit.
✅membantu mempercepatkan penyembuhan luka.
✅membantu mencegah migrain, isomnia dan stress dan macam2 lagi..

Faham? sebab itu ESP ni digemari oleh mereka yang tengah berdiet, yang selalu sibuk, ibu-ibu hamil & ibu-ibu menyusu. 

Nota Kaki :: Fa minum waktu malam sebelum tidur bancuh dengan fresh milk supaya tido lebih aman & lena tetapi paling utama sebab airis asyik menyusu je memalam, jadi bila minum ESP ni anda akan perasan breast macam terasa penuh & berat. Maknanya susu penuh & buat anak anda kenyang & tidur lena :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...