Nuffnang

Saturday, August 15, 2015

Hapuskan kerak punting & bau masam botol susu dengan Hand Dish Wash Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

" Cik fa, saya ada masalah nak cuci punting botol susu anak saya, punting tu berkerak & walaupun dah rendam semalaman masih tak bersih. Terbaca tentang Hand dish wash dalam blog ni, betul ke boleh kilatkan punting botol susu anak saya?"

Whatsapp dari seorang customer semalam. Fa pernah share tentang testimoni sendiri mencuci punting botol & botol susu airis dulu. Airis tak pernah minum susu formula, hanya breastmilk, jadi punting susu tu takde lah berkerak mana kan. Botol pun tak semasam mana. Jadi nak mencuci tu tak ada masalah tapi nama pun susu kan, punting airis keladak jugak cuma tak seteruk mana.

Untuk ibu-ibu yang mencari 1 sabun pencuci yang boleh bersihkan kerak punting botol & hapuskan bau masam botol susu, HAND DISH WASH shaklee lah jawapan nya. Hand dish wash ni dapat membantu anda mencuci peralatan penyusuan seperti botol susu & punting botol dengan sebersihnya tanpa was-was. Jangan risau sebab Hand dish wash shaklee selamat & tanpa bahan kimia yang merbahaya kerana ianya 100% semulajadi.

Kalau cara fa, fa hanya gunakan sedikit je liquid dish wash ni dan cuci punting & botol seperti biasa. Untuk kesan kotoran yang degil, anda rendam semalaman dan esoknya cuci macam biasa. Mesti berkilat macam baru punting botol susu tu. Tak percaya? beli & cuba sendiri. Bukan mahal pun sebotol dish wash ni sebab pakai pun sikit. Jimat sangat. Sebotol boleh tahan berbulan.


Kenapa ibu-ibu perlu beli Hand dish Wash Shaklee ni & perlu ada di setiap rumah
● Tiada bahan kimia
● Berasaskan dari sumber tumbuh-tumbuhan.
● Selamat digunakan untuk mencuci botol susu, punting, mainan dan perkakas dapur.
● sangat pekat, setitis sahaja menghasilkan buih yang banyak.
● Berkesan
● Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
● Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
● Buih Sabun yang lebih tahan lama

✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu



Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...