Nuffnang

Thursday, September 3, 2015

Cara guna NutriWhite Makeup Remover untuk bersihkan Makeup pada mata.

Cara guna NutriWhite Makeup Remover untuk bersihkan Makeup pada mata.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Fa sebenarnya jarang dah ber-Makeup tebal semenjak ada anak ni. Lagi pun lepas consume Shaklee kulit muka rasa smooth je, takperlu makeup tebal-tebal. Tapi kadang-kadang teringin jugak lah nak makeup macam dulu-dulu especially bahagian mata. Fa suka buat smokey eyes highlight bahagian mata kasi nampak cantik & menyerlah. Tapi bila bab nak cuci tu jenuh sikit. Ambik masa kan nak cuci bersih makeup warna gelap tu. Kang kalau tak bersih start timbul jerawat & lingkaran gelap pada mata.

Kalau dulu fa gunakan baby oil, memang senang nak hilangkan makeup pada mata, tapi kalau tak sabun bersih akan terasa minyak-minyak kat sekitar mata. Kalau pakai makeup remover pulak kebanyakannya mengandungi alkohol yang boleh merosakkan mata & kulit sekitar mata. Sampailah fa cuba sendiri Makeup Remover Nutriwhite Shaklee yang sangat efektif membersihkan sisa makeup pada wajah & sekitar mata.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Cara senang, ambil cotton ball atau kapas muka, letak sikit NutriWhite Makeup Remover sapukan pada kelopak mata. Untuk bahagian atas &bawah mata gunakan cotton bud. Pastikan kulit kering sebelum guna. Bila bahagian mata dah bersih, calitkan Nutriwhite Makeup Remover pada muka dan gosok perlahan-lahan sekitar muka & leher. Anda akan perasan keluar daki-daki putih / kulit mati disekitar muka anda.

Nak dapatkan kesan terbaik, gunakan bersama NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser . Muka anda akan terasa lembut, bersih pada cucian yang pertama. Fa dah tak pandang jenama penjagaan wajah yang lain dah. Hanya NutriWhite Shaklee sampai bila-bila.

Gentle Action Makeup Remover
Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

Gentle Deep Foaming Cleanser (150 Ml)
Membersihkan dan menyegarkan kulit
Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
Lembut dan menyegarkan

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Tak rugi beli sebab satu tiub ni tahan lama. Kalau anda jenis yang memang makeup hari-hari ke pejabat, ini lah makeup remover yang sesuai untuk anda. Selamat digunakan setiap hari dan semakin hari anda akan terasa perubahan pada kulit wajah anda. Selain sebagai pencuci makeup, Makeup Remover juga bertindak sebagai scrub dimana ianya mampu membersihkan sel-sel kulit mati dan whitehead disekitar muka anda.

Baca lagi tentang NutriWhite dan Testimoni Pengguna Set NutriWhite DISINI

✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...