Nuffnang

Wednesday, September 2, 2015

Cake & Brownies Sedap dari BAKE ME CAKES! by Naz.

Cake & Brownies Sedap dari BAKE ME CAKES! by Naz.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

I loves Cakes! Fa memang penggemar cake & brownies. Kalau dah dapat satu tempat yang sedap, memang fa tak cari lain dah. Fa suka kemanisan Brownies lebih-lebih lagi bila minum dengan secawan Coffee panas! yums.. buat lapar pulak tengah hari ni.

Lagi 2-3 bulan camtu birthday airis. Masa 1st birthday celebration dia, fa order cake dari cousin fa , Naz. Cik Naz ni memang pandai gila buat kek dan kek dia subahanallah SEDAP! Kira dia buat penuh dengan kasih sayang dan ikhlas dari hati! Ok gamba bawah ni 1st birthday cake airis .

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Masa ni fa pilih tema Mickey Mouse, sekali terkejut tengok kek yang Cik Naz buat lebih dari apa yang fa sangkakan. Cake Rainbow dia sangat sedap! Orang yang tak suka kek pon boleh jadi suka. Tahun ni tak sure lah nak tema ape. Airis tengah fikir-fikir lagi - Boleh? heheheh

Cakes & Brownies from Bake Me Cakes by Naz hanya boleh delivery area KLCC, Bukit Jalil & Sri Petaling sahaja. Jadi untuk korang yang tinggal berhampiran kawasan yang disebut dan memang tengah mencari -cari kek untuk majlis harijadi, wedding, atau ape je occasion, boleh lah Contact Cik Naz ni.

Cik Naz ni aktif dekat Instagram (IG) je. Pakat ramai-ramai follow IG dia & Tengok sendiri hasil seni dia kat kek-kek dia. For me, Brownies dia yang paling sedap & semua kek-kek dia buat sedap. Harga berpatutan & sangat berbaloi.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Bake Me Cakes! by Naz
 Follow Intragram : @NAZ_BAKEMECAKES
Delivery area : KLCC, Bukit Jalil, Sri Petaling
To Order / Inquiry : Whatsapp 0172000558

Nak beli Shaklee, Whatsapp fa ye.. Sharing is Caring :)

✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...