Nuffnang

Saturday, September 5, 2015

Kebaikan ESP Shaklee yang anda perlu tahu

Kebaikan ESP Shaklee yang anda perlu tahu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Bukit Jali;

ESP atau nama panjangnya ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan produk Shaklee yang menjadi pilihan ramai kerana 1 canister ESP ni terkandung 1001 kebaikan & keistimewaannya sendiri.

Kebaikan ESP Shaklee
√ Menghilangkan parut jerawat
√ Menjadikan kulit lebih berseri
√ Mencerahkan kulit secara semulajadi
√ Menganjalkan kulit wajah & payudara
√ Melembabkan kulit yang kering
√ Membaiki masalah rambut beruban, gugur & pigmentasi kulit
√ Memberi tenaga berpanjangan & mengurangkan keletihan
√ Sebagai Meal Replacement yang mengenyangkan & bantu mereka yang ingin mengurangkan berat badan / diet
√ Mengurangkan Ekzema & masalah kulit
√ Mengurangkan bau badan
√ Menguatkan & memperbaiki memori
√ Bagus untuk mereka yang ada masalah gastrik
√ Mencegah masalah migrain, insomnia dan stress
√ Mempercepatkan penyembuhan luka
√ Untuk ibu menyusu, ESP membantu proses penghasilan susu dan menjadikan susu lebih pekat & berkrim - bayi lebih kenyang & kurang meragam
√ Untuk ibu hamil, Protein dalam ESP bantu perkembangan fetus yang sihat
√ Baik untuk hormon
√ Baik untuk kesihatan prostat

Fakta tentang ESP
● Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan soya. Banyak kajian dan ujian klinikal telah dibuat dan terbukti dimana protein yang menggunakan sumber soya adalah yang terunggul dalam penjagaan kesihatan.

● Perbezaan ESP dengan soya protien lain ialah ianya diiktiraf diseluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprihensif serta mempunyai kualiti PROTEIN soya yang terbaik dan bebas GMO (non-Genetically Modified Organism) Setiap 850gm (satu tin ESP Shaklee) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

● ESP Shaklee merupakan satu-satunya di pasaran yang membekalkan 9 asid amino penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita, dan ianya diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral dimana ianya sangat sesuai diambil oleh semua peringkat umur lelaki mahupun perempuan.

ESP Indeks Glisemik' (G.I) Rendah
● Kandungan G.I ESP shaklee hanya 39 menjadikan ianya sangat sesuai untuk penghidap kencing manis atau pun mereka yang mementingkan pengambilan gula dan sangat sesuai untuk mereka yang berdiet.
● Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai nilai G.I yang sangat tinggi manakala karbohidrat dengan G.I yang rendah memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos kedalam badan kita. Ini adalah penting untuk proses mengurangkan berat badan, dan penjagaan kesihatan untuk jangka masa yang panjang.

Kombinasi ESP Laris

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Bukit Jali;

Set Penyusuan 3M - (ESP memang dah ada dalam set tu) --> Set penyusuan TERBAIK dan TERLARIS

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Bukit Jali;

ESP + Set Hamil --> Set kehamilan untuk kulit bayi yang cantik mulus serta kesihatan diri & tenaga ibu hamil

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Bukit Jali;

ESP + Set skincare --> Untuk skin renewal process terutama yang mempunyai jerawat serta parut, awet muda dan kulit anjal gitu


ESP+Mealshake+Performance Drink --> Mighty tripple gem, sarapan mudah untuk berikan rasa kenyang sehingga lunch hour ( Saya dah cuba, memang umpphhh..sedapp)

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Bukit Jali;

ESP + Set Pantang --> Alternatif moden untuk berpantang serta membantu penyusuan seawal kelahiran bayi anda

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Bukit Jali;

ESP + Set Slimming ---> Sebagai Meal replacement yang buat anda kenyang berejam lamanya. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak

Antara resepi ESP yang menyelerakan.
ESP + Air Suam, Air Sejuk 
ESP + Fresh Milk
ESP + Fresh Milk + Kurma / Fresh Fruit
ESP + Milo, Horlick, yogurt drink, soyabean
ESP + Ribena / Fruit Juice
ESP + Annum
ESP + Sirap bandung
ESP + Nestum / Nesvita
ESP + Mealshakes + Performance Drink
ESP + koko + Minyak zaitun + Oat + Madu + Fresh Milk (Blendkan semua sekali) - Baik untuk Energy, brain, healthy diet * Resepi oleh Prof. Dr.Muhaya 

Kenapa ESP most wanted?
♥ nak KURUS - ESP mengawal selera makan
♥ nak PUASA - ESP memberi rasa kenyang lebih lama & bekalkan tenaga
♥ nak TAMBAH SUSU IBU - ESP bantu mempercepatkan penghasilan susu
♥ nak CANTIK - ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
♥ nak HAMIL - ESP bantu untuk kuatkan rahim, dan bagus untuk pembentukan otot bayi
♥ nak SIHAT - ESP menyihatkan tubuh secara keseluruhannya.

Kenapa Anda perlu dapatkan ESP pada bulan ini?
Kerana hanya bulan ni (september 2015), sekiranya anda beli 2 canister ESP, anda layak dapat 5% diskaun & sekiranya anda beli 6 canister anda akan dapat 1 canister secara PERCUMA disamping pelbagai lagi tawaran menarik! Jadi tunggu apa lagi? Offer menarik ni sampai hujung bulan je tau. PM fa lekas untuk dapatkan lebih lagi penjimatan!

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Bukit Jali;

✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...