Nuffnang

Saturday, August 8, 2015

Omega Guard Shaklee untuk pesakit Asma,lelah,semput

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Macam biasa balik dah lambat, badan berlengas & tak selesa tapi mesti nak kena mandi kalau tak mesti rasa badan tak selesa. Kalau dah mandi malam ni memang automatik terus lelah sebab sejuk. Fa memang takboleh kalau cuaca terlalu sejuk mesti terasa susah nak bernafas. Lepas mandi terus makan Omega Guard 2 biji. Minum air suam panas, sapu vicks kat dada Alhamdullilah rasa lega & senang nak bernafas.

Itu istimewanya Omega Guard! Fa dan airis memang tak boleh miss makan Omega Guard ni walaupun airis tak ada lelah tapi lepas je dia consume Omega Guard masalah tidur berkeruh dia makin kurang & antibodi dia semakin kuat.

Berbalik pada testimoni Omega Guard yang fa share ni, customer fa ni memang pengidap asma kronik, tak boleh terlalu penat mesti kena attack! Jadi lepas dia makan Omega Guard dia rasa lebih bertenaga & lelah semakin berkurangan. Alhamdullilah

Omega Guard kaya dengan sumber Omega-3 dimana Omega 3 mampu bertindak sebagai steroid tetapi tidak akan memberi kesan sampingan seperti steroid. Kajian menunjukkan mereka yang menghidap penyakit inflamasi seperti asma mempunyai kandungan Omega - 3 yang rendah. Oleh itu pengambilan Omega -3 dari minyak ikan yang terbaik Omega Guard membantu meredakan inflamasi.

Pengambilan Omega Guard yang mengandungi Omega 3 dapat mengurangkan simptom-simptom asthma seperti batuk dan sesak nafas akibat lendir yang terkumpul didalam salur pernafasan. Omega Guard juga membantu mencairkan kahak yang terkumpul & memudahkannya untuk keluar.

Kebaikan Omega Guard Shaklee:
1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...