Nuffnang

Monday, October 20, 2014

Testimoni : Berat semakin turun, susu semakin meriah dengan Set Slimming Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 


Ni testimoni fa sendiri. Alhamdullilah fa diperkenalkan dengan Shaklee selepas buntu macam-macam cara untuk fa dapatkan zuriat. Badan pulak semakin naik-naik dan naik.

Mungkin sebab pil betulkan hormon yang fa makan tu. Fa pergi jumpa 2 doktor pakar kesuburan. Test dorang buat dekat fa dan tidak pada suami. Fa kena makan ubat betulkan hormon tu untuk 3 kali period. Lepas tiga kali kalau tak ada hasil fa kena buat scan rahim tengok kedudukan rahim, lepas tak ada masalah baru buat test pada suami. Allah! macam-macam.  Jadi belum pon sempat 3 kali period, fa dah stop makan ubat hormon sebab tak tahan badan semakin naik dan rasa berat sangat.

Tapi lepas consume Alfalfa & ESP secara konsisten, berat badan fa turun 3 kg sebulan, badan jadi ringan sangat. Bertenaga. Bulan ke dua tak silap, fa di sahkan hamil, Syukur. En Suami pula fa beri dia Set Kesuburan untuk suami - Zinc & Vitamin E


Fa sambung dengan pengambilan set hamil sampailah Airis lahir.

Yang bestnya Set Hamil ini sebab ada OMEGA Guard dan ESP. Omega dan ESP baik untuk perkembangan otak bayi, pertumbuhan otot bayi yang sihat, pemberi tenaga berpanjangan dan menstabilkan berat badan ibu agar tidak naik secara mendadak. Selain supplement pelengkap yang lain. Alhamdullilah.

Masa berpantang, fa sambung pula dengan Set berpantang Shaklee. Tetap teruskan dengan Omega Guard, ESP dan Alfalfa bersama supplement berpantang yang lain. Seperti biasa, badan sememangnya bertenaga, rasa sihat. Luka cepat baik, badan makin turun, susu semakin meriah dari hari ke hari disebabkan oleh alfalfa dan ESP sebagai milkbooster.

Alhamdullilah sekarang airis dah 10 bulan, berat badan fa semakin turun. Semakin tasa ringan. Pengambilan ESP, OMEGA dan ALFALFA secara konsisten mampu bantu fa dapatkan berat badan yang langsing dan diidamkan. Dari bakai baju XL, seluar saiz XL sekarang fa pakai baju saiz M dan seluar saiz L.

Tengok je perbezaan gamba sebelum dan selepas fa ♥
Masa Anak Dara : Paling berat pun 45 kg
Selepas kahwin : Naik sampai 70 kg
Masa hamil : 80-90 kg
Sekarang : 58 kg
Target : 55 kg

Tak mustahilkan fa capai target yang diidamkan :)

Sharing is Caring




✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...