Nuffnang

Monday, October 20, 2014

Gabungan terbaik dalam Set slimming Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Lepas fa share testimoni sendiri yang berjaya turunkan berat badan, fa nak share pulak gabungan yang mantap dan menjadi pilihan ramai pengguna Shaklee yang ingin turunkan berat badan iaitu ALFALFA, LECITHIN dan ESP

Kenapa ESP, ALFALFA dan LECITHIN ada dalam SET SLIMMING?
BAKAR, DETOX dan BINA 3 langkah utama yang perlu diikut bagi menjayakan program turunkan berat badan anda.

Bakar = Proses ini juga dikenali sebagai memecahkan lemak-lemak yang terkumpul dalam badan. Proses ini perlu untuk pastikan lemak tidak terkumpul dan mencegah dari lemak melekat pada membran .

Detox = menyingkirkan lemak dan toksik dalam tubuh badan. Apabila badan penuh toksik, metabolisme akan semakin menurun, nutrien dan zat makanan akan sukar untuk diserap sekaligus akan menghantar isyarat PERLUKAN LEBIH MAKANAN akan dihantar ke otak. Ini akan menyumbang kepada penambahan berat badan.
Lemak akan disingkirkan melalui pembuangan Air kecil dan besar.

Bina = Selepas lemak dibakar dan disingkirkan, proses pembinaan otot perlu untuk tingkatkan kadar metabolisme badan dan penting supaya badan tidak mengeleber.
"Metabolisme bagi setiap individu berbeza. Ia bergantung kepada komposisi tubuh individu tersebut iaitu berdasarkan jumlah otot dan jumlah lemak di dalam tubuh. Tisu otot membakar atau menggunakan lebih banyak kalori untuk mengekalkan fungsinya berbanding dengan lemak. Maka,mereka yang mempunyai banyak tisu otot akan mempunyai kadar metabolisme yang lebih tinggi berbanding dengan mereka yang mempunyai lebih banyak lemak"

Fungsi Lecithin, Alfalfa dan ESP

LECITHIN =
● Mencegah lemak melekat di dinding membran
● Membantu proses metaboilisma, kolesterol,trgycerides dan lemak darah
● Mencairkan dan memecahkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah.
* fa upgrade lecithin ke omega guard. Baca perbezaannya disini.

ALFALFA =
● AlfalfaMencuci usus dan membuang toksin
● Membantu masalah pencernaan dan penghadaman
● Membantu metabolisma dan similasi makanan
● Mengandungi saponin yang bertindak sebagai serat untukmenyerap kolesterol

ESP =
● Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.
● Protien juga sangat penting dalam membantu meningkatkan metabolisma dan perkembangan otot anda, menjaga nafsu makan dan mengelakka badan dari menggeleber.

Pengambilan 3 supplement ini dapat membantu anda mendapatkan berat dan bentuk tubuh yang diidamkan. Pengambilan air yang mencukupi selain dari konsisten teruskan pengambilan selama 2-3 bulan adalah perlu untuk dapatkan kesan yang terbaik.

Segala produk shaklee berasaskan bahan semulajadi/organik dan ianya adalah supplement yang bertindak secara selamat tanpa menganggu sistem semulajadi tubuh. Kesan dan result bergantung pada setiap individu.

Testimoni :


Bulan Oktober 2014 OFFER Beli 6 Free 1 ESP Soy Protein Isolate Powder


Dengan Pembelian 6 Botol ESP Shaklee anda LAYAK mendapat:

✔Free 1 botol ESP - jimat sebanyak RM 150 (harga pasaran satu canister ESP)
✔Free keahlian Shaklee - jimat sebanyak RM65 yuran keahlian
✔Free Cash Bonus - RM36.++ masuk terus ke akaun bank anda bulan depan

JOM DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TAMAT TEMPOH PROMOSI!!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...