Nuffnang

Tuesday, March 11, 2014

Saya adalah Pengedar Sah & Pengguna Tegar Shaklee di Seri Petaling,Bukit Jalil,Bandar Tasik Selatan dan sekitarnya.

As Salam semua

3 bulan lebih duduk kat rumah, cabar diri untuk jadi WAHM (working at home mom) memang bukan 1 benda yang mudah & sangat lah mencabar. Tapi nampak kepuasan di situ. Sebab itu fa pilih untuk join Shaklee menjana pendapatan di rumah selain menjalankan tanggungjawab sepenuhnya sebagai ibu & isteri. Boleh dikatakan hari-hari fa cuba dan cuba sesuaikan diri sebagai WAHM supaya bila sampai masa betul-betul fa dah ready 100% . Kenapa Shaklee?

PERSOALAN : kalau saya join shaklee ni kena cari org tak ?(Selalu sgt org tanya)

JAWAPAN : Tak perlu pun.awak buat sorg2 pun tetap merasa bonus! bisness SHAKLEE lebih kpd PRODUK, bukan AHLI. bila dah jdi ahli,setiap pembelian vitamin awk akan dpt point, point terkumpul syarikat akn beri cash bonus setiap bulan. best kan ?


 KELEBIHAN DAFTAR AHLI
✓ Berpeluang membeli produk pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)
✓ Berpeluang membeli vitamin sambil mengumpul point di mana ianya ditukarkan kepada BONUS TUNAI setiap bulan
✓ Berpeluang mendapatkan harga yang LEBIH MURAH bag...i produk promosi Shaklee yang terpilih pada setiap bulan
✓ Berpeluang mendapatkan konsultasi tentang vitamin & pengambilannya secara berterusan dalam group tertutup
✓ Penghantaran order pelanggan Shaklee akan uruskan, anda hanya masukkan data order pelanggan sahaja
✓ Shaklee menawarkan CASH (bonus & insentif), CAR (insentif kereta) & CONVENTION (percutian antarabangsa bertaraf lima bintang serta peluang mengerjakan umrah untuk Muslim)
✓ Bisnes yang sangat fleksible dengan sistem online Shaklee
 


PERSOALAN : Macam mana nak join Ahli? Perlu ke belanja hingga beribu untuk jadi ahli.
 
JAWAPAN : Tak perlu lah sampai nak belanja beribu kan. Nak jadi ahli hanya perlu bayar (RM75 semenanjung / RM85 sabah &sarawak) sahaja utk pendaftaran seumur hidup! fa hanya tolong daftarkan dan jika andabetul-betul serius nk join bisnes ni, fa  ikhlas bantu anda & akan beri tunjuk ajar. Anda juga akan di 'add' kan dalam secret group fa dimana anda boleh belajar lagi mendalam pasal bisness ni.
 
Sekiranya berminat untuk daftar secara percuma, apa yang perlu anda buat ialah belanja sehingga RM650 (anggaran untuk dapatkan point sebanyak 200UV) terus anda layak join secara percuma & cash bonus pada bulan berikutnya.
 
★★ Jom jana pendapatan dengan SHAKLEE ★★★
JOM ramai-ramai JOIN TEAM SHAKLEE fa SEKARANG!
Call/whatapps/sms: 012 3841916
Email : finurzcreations@gmail.com
Like Fan Page FB:
Finurz Creation
 
 

 "kami menyediakan kehidupan yg lebih sihat dan lebih baik utk semua - Insyaallah"
 
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
 
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...