Nuffnang

Friday, November 1, 2013

VIVIX Tonik Anti Penuaan Shaklee Terbaik

Salam Semua

Memandangkan Promo Deal bulan ni VIVIX™, fa pon mestilah buat entri pasal produk Anti Penuaan Shaklee yang sangat ajaib ni. Jom kita kaji selidik apa kelebihan dan kebaikan yang boleh didapati dalam sebotol VIVIX.

Apa Itu VIVIX?

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Kebaikan Vivix Shaklee

~Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
~Memelihara keseluruhan kesihatan
~Anti oksida yang sangat baik - awet muda
~Membantu anda merasa lebih bertenaga
~Mengurangkan risiko kanser
~Membantu pesakit diabetic
~Menguatkan sistem imun

Kehebatan/Kelebihan VIVIX Shaklee:

1. Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.
 
2. Pengawalan Genetik 
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular.
Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menyokong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Membantu meningkatkan tenaga dalam sel
Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

 4. Vivix melambatkan pembentukan ACE
Penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.


Kalau berminat dengan VIVIX Shaklee ni PM fa k. Sebab VIVIX tengah offer bulan ni jadi sangat berbaloi untuk dimiliki.**Vivix tidak dibenarkan beri kepada kanak-kanak, wanita hamil, dan ibu yang sedang menyusukan bayi.


Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & dapatkan harga Penjimatan. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...