Nuffnang

Friday, February 5, 2016

Vivix - Testimoni Pesakit Bell Pasly

Vivix - Testimoni Pesakit Bell Pasly 

Assalamualaikum
Siapa yang mengalaminya sahaja yang tahu. Jiwa sakit sebab rasa tak selesa. Nak senyum tak boleh, nak pejam mata tak boleh Allah je yang Maha Mengetahui. Allahuakhbar! 
Fa pernah buat entry pasal penyakit Bell Pasly DISINI dan fa sendiri ada customer yang beli Vivix untuk masalah Bell Pasly yang menghantuinya. Alhamdullilah semakin hari dia rasakan perubahan pada otot muka dan semakin pulih dari Bell Pasly. Mungkin ambil masa sedikit untuk pulih sepenuhnya tapi dia yakin yang satu hari nanti dia akan sembuh sepenuhnya dari Bell Pasly ni. Nanti fa share kan testimoni dia kat entry akan datang ye
Tapi hari ni fa nak share juga satu Testimoni Bell Pasly yang semakin pulih dengan pengambilan Vivix Shaklee & beberapa lagi supplement Shaklee. Alhamdullilah. Allah yang Maha Menyembukan. Semoga dia tabah mengharungi dugaan Allah.

Apa itu Bell's palsy?| Bell's palsy adalah satu penyakit kelumpuhan muka idiopatik (tidak diketahui punca) akibat disfungsi saraf tengkorak VII (saraf muka) yang mengakibatkan ketidakupayaan mengawal otot muka pada bahagian yang terjejas. Bell Pasly bukan stroke kerana ianya bukan disebabkan oleh tekanan darah tinggi atau diabetes dan ianya hanya menyerang otot dibahagian saraf muka yang mengakibatkan kelumpuhan.

Pengedar Shaklee Sri Petaling
============================================================
TESTIMONI SEBENAR PESAKIT BELL PASLY
============================================================

alhamdullilah

2 oct 2015

Saya bangun sebelah muka da jatuh

Xbole senyum
Mata x bole tutup
Air mata mengalir macam menangis
Sakit
Rasa tegang je

Dr sahkan saya diserang bellpalsy
Bukan STROKE
tapi kelemahan sebelah otot muke

Saya di steroid

Punca UNKNOWN
Tapi maybe sebab saya menyusukan dan baru lepas bersalin

Saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas tu.. Consume SPECIAL DOSE VIVIX
Dan consume
Omega guard
Bcomplex
Vitamin E

dgn extreme

Saya juga menjalani fisioterapi

Alhamdullilah selepas 90hari
Saya diberi kesempatan SENYUM kembali

Share la
Saya izinkan
Kalau ade ahli keluarga / sahabat handai yg mengalami berikan support
Ia bukan mudah seperti dijangka

Saya dan sahabat #bellpalsy sahaja yg tahu apa yg kami rasa..
Actually its more to self confidence / esteem
Tapi serius is MANIS untuk diingati
Dalam calender kehidupan
Hadiah dari Allah
Harap ia menghapus dosa2...

Julie Ali
================================================================
Ketika kita sakit Allah tarik 3 perkara:
Allah tarik kecerian wajah kita
Allah tarik selera makan kita
Allah tarik dosa kita
Bila dah sembuh Allah hantar 2 perkara sahaja:
Allah hantar balik kecerian kita
Allah hantar balik selera makan kita
Tapi Allah TAK hantar balik dosa kita
Allahuakhbar sayang sangat Allah pada kita kan?
=================================================================
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN SUPPLEMENT VIVIX® SHAKLEE? 
♥Menggalak penuaan yg sihat 
♥ Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 
♥Mengurangkan risiko penyakit jantung 
♥Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 
♥ Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 
♥Membantu dlm proses penurunan berat badan 
♥Menyokong kesihatan mata 
♥Meningkatkan kesihatan imum badan 
♥Menggalakan kesihatan keseluruhan.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, BUKIT JALIL, SUNGAI BESI, TASIK SELATAN, KUCHAI LAMA & OUG 

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya.


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...