Nuffnang

Wednesday, February 3, 2016

Tahniah!!! Senarai Pemenang Birthday Giveaway By Finurz Creations

Assalamualaikum

Alhamdullilah semalam tepat pukul 12.00 mlm berakhirlah GiveAway yang fa buat. Thanks semua yang sudi joined dan support GA fa yang tak seberapa ni. Dari semalam fa dah senarai pendekkan nama-nama yang memenuhi syarat-syarat yang dikehendaki... Boleh Klik kat Banner untuk baca balik syarat-syarat yang berikut...



Ringkasan syarat-syarat kelayakan:

1) Follow IG
2) Like FB Fanpage
3) Follow Blog/G+
4) Tulis entri "Birthday Giveaway by Finurz Creations 2016"


Dari 50+ peserta, fa pendekkan ke 10 orang dan dari 10 ni fa pilih 5 yang betul-betul memenuhi kehendak & kelayakan.. Dah sedia nak tahu siap pemenangnya????? Jom kita terjah!!


1. http://umikasum.blogspot.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

2. http://kanvaskehidupanku.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

3. http://www.pokcikblogger.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

4. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

5. http://www.sayidahnapisah.com/2016/02/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

6. http://www.zukidin.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

Ini bukan silap.. disebabkan ramai yang join..for me 50++ orang tu kira ramai la untuk firstimer macam fa ni, jadi fa berbesar hati untuk tambah lagi sorang pemenang dan jadikan nya 6 orang! Tahniah untuk semua!!!

Pemenang dipilih secara random (penuhi syarat) dan tiada unsur pilih kasih atau kesian atau kawan-kawan :)

Pada sesiapa yang menang, Fa akan komen diruangan entry GA & PM detail lengkap anda di FB fa ye.

Hadiah anda fa akan pos selepas raya cina ye  - InsyaAllah -

Tahniah sekali lagi & pada yang tak menang tu insyaAllah fa akan buat lagi GA akan datang.

XOXO
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...