Nuffnang

Tuesday, February 2, 2016

Updated : Senarai Peserta yang join Birthday GiveAway By Finurz Creations Setakat Ini

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

LAST DAY!!

Tepat pukul 12 malam ni tamatlah tempoh Giveaway ni. Jadi ada beberapa jam lagi sebelum tamat tempohnya. Fa dah ade senarai pendek peserta  yang cukup syarat. InsyaAllah fa akan umumkan secepat yang mungkin!

Ok so nilahh senarai yang fa dah siap update! Jenuh mak reply nakkk!! Tapi mak suka!! Thanks tau korang semuaa support dan join GA fa ni. Tinggal lagi 9 hari je sebelum tamat tempoh GA ni. Pemenang akan diumumkan A.S.A.P Insya Allah. Ramai sangat pening nak pilih 5 yang bertuah! Tapi selagi belum tamat GA korang semua ade peluang cerah nak menang kan??

Sesiapa yang dah add IG nanti fa approve & sesiapa yang sudi nak add G+ pon nanti fa akan follow balik ye.

Seronok tau buat Giveaway ni. Sebab dari sini lah dapat eratkan silaturahim sesama bloggers.. Fa pon suka join GA blogger lain cuma kadang selalu missed sebab keadaan tak mengizinkan...


Terima Kasih banyak-banyak kat semua yang sudi nak join 1st GiveAway fa ni! Terima kasih sebab support! Penyertaan anda amat fa hargai. Tunggu announcement pemenang dari fa ye! Good luck semua..All the Best!


Senarai Peserta yang join Giveaway by Finurz Creations....

11. http://www.pokcikblogger.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
12. http://ohmysecondblog.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
13. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
14. http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
15. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html 
16. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
17. http://blogilovegsc.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
18 . http://adnan-daughter.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
19 . http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
20 . http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
21 . http://norkebahagiaan.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
22 .http://inijaribertinta.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
23 . http://www.azhafizah.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
24 . http://www.kennymerligal.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
25 . http://kurrkura.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
26 . http://jacobsintimate.blogspot.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
27 .  http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
28 . http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
29 . http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
30. http://nuryaziidah.blogspot.my/2016/01/blog-post.html
31 . http://shapurplegirl.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
32 . http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
33 . http://umikasum.blogspot.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
34 . http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
35 . http://kanvaskehidupanku.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
36 . http://cxopportunities.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html?m=1
37. http://www.kisahpondokkecil.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
38 . http://itsmelyya.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
39. http://fififizahresepi.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
40. http://www.zukidin.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
41 . http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
42 . http://diarybudaktinggi.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
43 . http://theieraziera.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
44 . http://fieyqadelova.blogspot.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
45 . http://jombercontest.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
46 . http://hatinufid.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
47. http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
48 . http://ridoaritoka.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
49. http://yellowsilver.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-crea
50.  http://the-dot-in-reality.blogspot.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
51. http://hikayathidupseorangaku.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
52. http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/02/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
53. http://www.sayidahnapisah.com/2016/02/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
54. http://nrhzm.blogspot.com/2016/02/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html
55. https://plus.google.com/u/0/102429716722032896371


LAST DAY!!

Senarai ni fa akan update dari masa ke semasa. Tarikh tutup GA ni ialah pada 2 FEB 2016 jam 12.00 tengah malam

Jom promote giveaway ni dan jangan lepaskan peluang menangi HADIAH MISTERI dari fa!!

GOOD LUCK
ALL THE BEST

XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...